Χανιά | “Θεατρική – μουσική performance με τίτλο “Κωλοδουλειά” στο Theatre 100

Theatre 73100 και Ανάμεσα στο Φως και τη Σκιά, δημιούργησαν μια θεατρική-μουσική performance με τίτλο “Κωλοδουλειά”, ένα κείμενο του Γ. Μαυριτσάκη, από τις εκδόσεις Ο Μωβ Σκίουρος.

Μια διαβατήρια τελετή από το τώρα στο χθες, έτσι για να γνωρίσουμε κάτω από ποιες συνθήκες επιλέγει ένας/μία εργαζόμενη/ος να παραμείνει σε μια δουλειά, ακόμη και αν αυτή τον πεθαίνει.

Η παράσταση αφορά

όλες τις ηλικίες, τα φύλα, τις τάξεις, τα επαγγέλματα. Όσοι δηλαδή είναι και πελάτες στα ταχυφαγεία, αλλά επειδή μιλάει μια γυναίκα εργαζόμενη δείχνει και τα επιπλέον προβλήματα που αντιμετωπίζει μια γυναίκα λόγο φύλου.

Η “Κωλοδουλειά” είναι ένας διάλογος μιας εργαζόμενης με τη μουσική, που σηματοδοτεί τις κρυφές σκέψεις, τις επιθυμίες, ότι θα θέλαμε και δεν τολμήσαμε, όσα δεν ειπώθηκαν αλλά … μόνο τα φωνάξαμε δυνατά μέσα μας, και οχυρώσαμε έτσι την αυταπάτη μας.

Ημερομηνίες παραστάσεων:

Σάββατο και Κυριακή: 29-30/1, 05-06/2, 12-13/2

Ώρα: 21.00, στο Theatre 73100
(Πατριάρχου Γερασίμου 18 – Νέα Χώρα – Χανιά)

Eίσοδος 10 ευρώ, μειωμένο 8 ευρώ
τηλ. κρατήσεων 6973525049

Σκηνοθεσία: Άκης Κασιωτάκης
Παίζουν: Ρούσσα Μαρκάκη, (ηθοποιός), Μανώλης Αλεξανδράκης – Bokito (music producer), Γιώργος Λιονάκης – Giorgio Leone (music producer), Βαγγέλης Τσουκάτος –φωνή- (ηθοποιός)
Κινησιολογία: Κωνσταντίνος Ρουμελιωτάκης
Video – graphic design: Bazil van Sinner

zarpanews.gr

The post Χανιά | “Θεατρική – μουσική performance με τίτλο “Κωλοδουλειά” στο Theatre 100 appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα