Από χτυπήματα στο κεφάλι πέθανε Ελληνοκύπριος που δολοφονήθηκε στα κατεχόμενα

Η σορός του 65χρονου Ελληνοκύπριου Σολωμού Αποστολίδη, που βρέθηκε χθες δολοφονημένος σε δασώδη περιοχή στα κατεχόμενα, κοντά στο χωριό Κλεπίνη, μεταφέρθηκε στις ελεύθερες περιοχές για νεκροτομή από Ελληνοκύπριους ιατροδικαστές. Χθες έγινε νεκροτομή στα κατεχόμενα και όπως αναφέρθηκε, ο θάνατος προήλθε από χτυπήματα στο κεφάλι που προκάλεσαν κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμορραγία. Το πτώμα έφερε τραύματα και σε άλλα μέρη του σώματος εκτός από το κεφάλι.

Ο Αποστολίδης είχε εξαφανιστεί στις 28 Μαρτίου και παρά της προσπάθειες των συγγενών του που πήγαν στα κατεχόμενα για να τον εντοπίσουν

δεν μπόρεσαν να τον βρουν. Χθες, πολίτης που περπατούσε σε απόσταση 400 μέτρων από τον δρόμο Κερύνειας – Κυθρέας στα κατεχόμενα εντόπισε το πτώμα και ειδοποίησε την «αστυνομία» του ψευδοκράτους.

Ανακρίνεται ένας 22χρονος Τούρκος

Για τον φόνο ανακρίνεται 22χρονος Τούρκος με τον οποίο ο Αποστολίδης εθεάθη για τελευταία φορά σε καζίνο της Κερύνειας πριν χαθούν τα ίχνη του. Ο 22χρονος μετά την εξαφάνιση του Αποστολίδη αναχώρησε από τα κατεχόμενα για τα Άδανα της Τουρκίας. Στο σπίτι του είχε βρεθεί ματωμένο πουκάμισο, το οποίο όπως ανακοίνωσαν οι αρχές του ψευδοκράτους δεν ανήκει στον Αποστολίδη. Πριν λίγες μέρες είχε εντοπιστεί στον κατεχόμενο Καραβά, το αυτοκίνητο του Αποστολίδη, ο οποίος ήταν απόστρατος ανθυπασπιστής του Κυπριακού Στρατού. Ήταν χήρος κι έχει δύο παιδιά. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στο χωριό του, Περιστερώνα.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα