Ανοιχτή επιστολή από Υπουργείο Μεταφορών προς ΜΜΕ: «Είτε θέλουν είτε δε θέλουν ορισμένοι, θα μπει τάξη…»

Με σαρκαστικό αλλά και ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο απαντά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε δημοσιεύματα που επικαλούνται αλλαγές στον κλάδο των ταξί και των εταιρειών διαμεσολάβησης, σημειώνοντας πως «θα μπει τάξη οριστικά, σε ένα χώρο που σκόπιμα άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις χωρίς έλεγχο για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων».

Με «ανοιχτή έκκληση» προς: «Εφημερίδες »Τα ΝΕΑ», »ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, και προς τους θορυβούντες των τελευταίων

ωρών» το υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σημειώνει πως «με την παρούσα ανοιχτή δημόσια έκκληση, παρακαλούμε για την αποστολή του σχεδίου νόμου ΣΑΣ, που περιλαμβάνει αυτά τα οποία οι ίδιοι και τα φερέφωνά σας υποστηρίζετε ότι περιλαμβάνει» υπογραμμίζοντας πως «οποιαδήποτε άλλη είδηση, θα είναι ψευδής».

Το υπουργείο, τονίζει: «Είτε θέλουν είτε δε θέλουν ορισμένοι, θα μπει τάξη οριστικά, σε ένα χώρο που σκόπιμα άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις χωρίς έλεγχο για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί, επενδυτής, εταιρεία ή ιδιώτης, να δραστηριοποιείται στο χώρο των εταιρειών διαμεσολάβησης, δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα, εφόσον ακολουθεί την εθνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Keywords
Τυχαία Θέματα