Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Καρφώνει» παίκτρια του My Style Rocks – «Μαζέψτε την ειλικρινά – Τι αχώνευτο παπί είσαι εσύ»

Κατά της 25χρονης Emilia Vodos, της παίκτριας που έχει κάνει αίσθηση στον φετινό κύκλο του My Style Rocks στράφηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Συγκεκριμένα η ίδια στάθηκε στο γεγονός πως η παίκτρια δεν μίλησε για την καταγωγή της σε ερώτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και το σχολίασε σε συνδυασμό με την εν γένει συμπεριφορά της, το ύφος και τη στάση της στον διαγωνισμό, η οποία έχει ενοχλήσει κατ’ επανάληψη τους κριτές, όπως και τις συμπαίκτριές της.

Η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη δήλωσε συμμετοχή

στην εκπομπή μόδας, αναφέροντας στο βιογραφικό της πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα, ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι.

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες στα social media κυκλοφορούν αρκετά σχόλια που δημιουργούν ερωτηματικά για την καταγωγή της. Η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη μέσω twitter, κατέκρινε την εσκεμμένη – κατά την άποψή της – απόκρυψη της καταγωγής της διαγωνιζόμενης δηλώνοντας με σιγουριά, όπως φαίνεται στα γραφόμενά της, πως κατάγεται από την Αλβανία.

«Μαζέψτε την ειλικρινά κορίτσι που είσαι από το αλλού δηλαδή Αλβανία που ντρέπεσαι να το πεις και γενικά απαράδεκτο να μην λες την καταγωγή σου για γύρνα καλύτερα από κει που ήρθες. Τι αχώνευτοοοοο παπί Είσαι εσύ. Ποια νομίζεις ότι είσαι Πως μιλάς έτσι; ΞΟΥ ΞΟΥ», έγραψε η Άννα Ψυχαράκη.

Μαζεψτε την ειλικρινά
Κορίτσι που εισαι απο το αλλού δηλ Αλβανία
που ντρέπεσαι να το πεις κ γενικά απαραδεκτο να μην λες την καταγωγη σου
για γυρνα καλύτερα απο κει που ηρθες
Τι αχωνευτοοοοο παπί Είσαι εσύ
Ποια νομίζεις ότι είσαι
Πως μιλάς έτσι
ΞΟΥ ΞΟΥ #mystylerocksgr pic.twitter.com/nMUxoN4fwZ

ANNA MARIA PSYCHARAKI (@Anamariapsychar) January 20, 2023


newsbeast.gr

The post Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Καρφώνει» παίκτρια του My Style Rocks – «Μαζέψτε την ειλικρινά – Τι αχώνευτο παπί είσαι εσύ» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα