Ανατροπή: Σενάριο να ανοίξουν κομμωτήρια, νυχάδικα και κέντρα αισθητικής από Δευτέρα

Είναι έτοιμο το σχέδιο για το άνοιγμα της αγοράς το οποίο έρχεται από Δευτέρα, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Άδωνις Γεωργιάδης. Οι δηλώσεις του υπουργού φέρνουν ανατροπή σε ότι αφορά το πρώτο σενάριο που ήθελε κλειστά κομμωτήρια, νυχάδικα και κέντρα αισθητικής.

Τα ψώνια πάντως εξετάζεται να είναι με ραντεβού με χρονικό περιορισμό για να μην υπάρξει συνωστισμός.

Σημειώνεται

επίσης ότι ο Υπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο απαγόρευσης μετακίνησης για ψώνια εκτός δήμου.

Προτεραιότητα δίνεται στο λιανεμπόριο πάντως και ειδικά σε καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και τα κοσμηματοπωλεία. Επίσης, εξετάζεται να ανοίξουν τα καταστήματα που πουλούν χαλιά και υφάσματα καθώς είναι εποχιακά. O υπουργός πάντως ήταν ξεκάθαρος: Πρώτα έρχεται το λιανεμπόριο.

Ερωτηθείς για τα νυχάδικα και τα κομμωτήρια ο υπουργός σημείωσε ότι είναι στο σενάριο να ανοίξουν από Δευτέρα. Επίσης, τόνισε ότι «τα ΚΤΕΟ είναι απαραίτητο να ανοίξουν».

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι τα γυμναστήρια τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν.

Σε κάθε περίπτωση οι λοιμωξιολόγοι αναμένεται να συνεδριάσουν σήμερα το πρωί σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων. Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθούν μετά τις σχετικές εισηγήσεις εντός της ημέρας.

dikaiologitika.gr

The post Ανατροπή: Σενάριο να ανοίξουν κομμωτήρια, νυχάδικα και κέντρα αισθητικής από Δευτέρα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα