Αναμνηστική φωτογραφία του προεδρικού ζεύγους με τους Κάρτερ: Γιατί οι Μπάιντεν φαίνονται σαν γίγαντες;

Κάτι δεν πάει καλά στην αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν το «Πρώτο Ζεύγος» των ΗΠΑ, Τζο και Τζιλ Μπάιντεν με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ και την σύζυγό του, στην οικία τους στην Τζόρτζια.

Αυτό που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια στα social media ήταν το μεγάλο μέγεθος του 46ου προέδρου και της συζύγου του σε σχέση με αυτό του ζεύγους Κάρτερ.

Όπως

φαίνεται στη φωτογραφία, ο Τζο Μπάιντεν και η «Πρώτη Κυρία» είναι σαν γίγαντες δίπλα στον 96χρονο Τζίμι Κάρτερ και την 93χρονη σύζυγό του Ροζαλίν.

Επιπλέον, το δεύτερο στοιχείο που σχολιάστηκε είναι ότι κανείς δεν φορούσε μάσκα παρά το γεγονός ότι ο ένοικος του Λευκού Οίκου επιμένει να φοράει μάσκα σε κάθε δημόσια εμφάνισή του.

«Πολύ περίεργη φωτογραφία. Τους σέβομαι όλους αλλά η φωτογραφία είναι περίεργη», σχολίασε ένας χρήστης του Twitter.

«Μπορούμε να συζητήσουμε την προοπτική της φωτογραφίας;», διερωτάται ένας άλλος. «Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι συρρικνώνονται όταν μεγαλώνουν αλλά δεν ήξερα ότι αυτό ισχύει και για τα έπιπλα», σχολίασε δηκτικά ένας τρίτος στο Twitter.

Η αλλόκοτη αυτή φωτογραφία που έγινε viral, όπως εξηγεί ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Guardian», Κάρλι Ερλ, οφείλεται μάλλον σε λήψη με ευρυγώνιο φακό, τον οποίο χρησιμοποιούν ορισμένες φορές οι φωτογράφοι όταν βρίσκονται σε περιορισμένους χώρους και θέλουν να συμπεριλάβουν τους πάντες στο πλάνο.

Η χρήση ενός ευρυγώνιου φακού έχει ωστόσο, ως αποτέλεσμα, να μεγεθύνονται τα αντικείμενα και τα πρόσωπα που βρίσκονται πιο κοντά στον φακό.

protothema.gr 

The post Αναμνηστική φωτογραφία του προεδρικού ζεύγους με τους Κάρτερ: Γιατί οι Μπάιντεν φαίνονται σαν γίγαντες; appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναμνηστική, Κάρτερ, Μπάιντεν,anamnistiki, karter, bainten