Αλέξης Τσίπρας από την ΔΕΘ: Η Κρήτη στον τομέα κρίσιμων υποδομών είναι αδικημένη

Ο σχεδιασμός που έχει γίνει από την Κυβέρνηση, για τα εμβληματικά έργα υποδομών στην Κρήτη, δεν είναι ένας σχεδιασμός που δημιουργεί ελπίδα και προοπτική», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συνέντευξης του στη 85η ΔΕΘ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα,

στο πλαίσιο, της 85ης ΔΕΘ.

Eρωτηθείς από την ΚΡΗΤΗ TV και τον δημοσιογράφο, ΓΙώργο Σαχίνη, για την παραχώρηση του υφιστάμενου αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζακης» στο ΤΑΙΠΕΔ και την αξιοποίηση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι ο αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευσης απάντησε:

«Το βασικό θέμα που θα πρέπει να απασχολεί την Κρήτη σχετικά με τα μεγάλα έργα και πιο συγκεκριμένα το αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, είναι η εξασφάλιση χρηματοδότησης και μια μεγάλη ευκαιρία για αυτό, είναι το ταμείο ανάκαμψης το οποίο δεν πρέπει να πάει χαμένο. Ο σχεδιασμός που έχει γίνει από την Κυβέρνηση, δεν είναι ένας σχεδιασμός που δημιουργεί ελπίδα και προοπτική».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε: «Τα μεγάλα έργα, ειδικά για την Κρήτη είναι τόσο Βόρειος Οδικός Άξονας όσο και το Καστέλι τα οποία πρέπει να προχωρήσουν με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση των δημόσιων ταμείων, με την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων, να προχωρήσουν με σχέδιο, διότι η Κρήτη στο τομέα των κρίσιμων υποδομών είναι αδικημένη».

The post Αλέξης Τσίπρας από την ΔΕΘ: Η Κρήτη στον τομέα κρίσιμων υποδομών είναι αδικημένη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα