Ακόμη… σκοράρει ο ΟΦΗ! 7-0 τον Παναιγιάλειο και «αγκάλιασε» την άνοδο

Με το εντυπωσιακό 7-0 κόντρα στον Παναιγιάλειο ο ΟΦΗ απέχει πλέον μόλις έναν βαθμό από την εξασφάλιση και μαθηματικά της ανόδου στην Super League.

Ο ΟΦΗ δεν έδειξε οίκτο σε κανένα σημείο της αναμέτρησης με τον Παναιγιάλειο και παρότι είχε αρκετά κενά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι του έφτασε με άνεση το σκορ στο 7-0, στην ευρύτερη νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο

Κοέλιο στο 3ο λεπτό αιφνιδίασε εκτός από τους αμυντικούς της ομάδας του Αιγίου και τον σκηνοθέτη, αλλά και τον καμεραμάν που δεν κατάφεραν να «πιάσουν» το γκολ σε κανονικό χρόνο και το έδειξαν μόνο σε επανάληψη.

Ακολούθησε ένα κενό διάστημα δέκα λεπτών με αρκετά λάθη από τον ΟΦΗ και πίεση από τον Παναιγιάλειο να δημιουργήσει φάσεις. Ο Ντίνας, όμως, στο 26ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ έκανε δύο τα τέρματα των γηπεδούχων και έξι λεπτά αργότερα (32’) έγραψε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν εκείνος που πήρε την σκυτάλη στο δεύτερο μέρος και με χατ τρικ πήρε κεφάλι στον πίνακα των σκόρερ με τέρματα στο 54ο, 72ο και 73ο λεπτό.
Νωρίτερα, ο Κοέλιο είχε βρει δίχτυα για ακόμη μια φορά (59’) και με τα δύο τέρματα του έγινε ο 16ος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που σκόραρε στο φετινό πρωτάθλημα της Football League και έδειξε πως υπάρχει κάτι παραπάνω από πλουραλισμός για τους κρητικούς σε αυτό τον τομέα.

Από την άλλη πλευρά, ο ταλαιπωρημένος Παναιγιάλειος μπόρεσε να αντιδράσει απλά μετά το 1-0, αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Βαφέας, Μαχαίρας (66′ Φαζός), Κοέλιο (74′ Παπατόλιος), Πουρτουλίδης, Ντίνας (62′ Τοπούζης), Μάνος, Περογαμβράκης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας (46′ Κόκκορης), Γραμματίκας, Βλάχος, Σμίλτος (60′ Δοξάκης), Σακελλαρόπουλος, Χαρίτος (70′ Χαρίτος), Τζανουλίνος, Πολιανίδης, Ζαφειράκης, Σταματής.

Πηγή: FL News

Keywords
Τυχαία Θέματα