Αυτά είναι τα παπούτσια που θα φορεθούν από τις πιο ενημερωμένες fashionista το 2018

Τα παπούτσια που κερδίζουν έδαφος το 2018 δεν περνούν απαρατήρητα για διαφορετικούς λόγους. Δεν μιλάμε για flat, sneakers, γόβες ή ankle boots.

Μιλάμε για τρία παπούτσια με δικό τους χαρακτήρα που αγαπήθηκαν από τις γυναίκες με στιλ και το 2018 θα φορεθούν πολύ.

Thigh high boots (οι μπότες που αγκαλιάζουν όλο το πόδι και γίνονται στιλιστικό «όπλο» γοητείας και θηλυκότητας), τα mules (θα μπορούσαμε να τα αποκαλέσουμε ως την casual εκδοχή της γόβας και φοριούνται όλη μέρα) και τις γόβες με PVC (το μεγαλύτερο μέρος τους είναι πλαστικό και διαφανές).

Βρείτε το παπούτσι που μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ σας, το παπούτσι που μπορεί να αποτελέσει μια νέα, διαφορετική πρόταση για εσάς και αφήστε τα βήματά σας να σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια του στιλ. Δείτε πώς μπορείτε να φορέσετε τα 3 παπούτσια που θα ξεχωρίσουν το 2018.

1) Μπότες πάνω από το γόνατο: Ξεχωρίζουν αυτές με prints. Tολμηρές, θηλυκές, stylish. Μπορούν να συνδυαστούν με αρκετά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σας και να κάνουν τη διαφορά στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

2) Mules: Η πιο άνετη εκδοχή της γόβας. Φορέθηκαν πολύ το 2017 και το 2018 θα γίνουν μέρος των καθημερινών μας εμφανίσεων.

3) PVC γόβες: Μια διαφορετική πρόταση που δεν αφήνει πολλά στην φαντασία. Ιδανικές για μια βραδινή έξοδο. Με ένα φόρεμα, ένα τζιν ή ένα cigarette παντελόνι.

bovarygr

Keywords
Τυχαία Θέματα