Αυτά είναι τα 4 πρόσωπα που φέτος κλέβουν την τηλεοπτική παράσταση

Οσο ωραία κι επιτυχημένη κι αν είναι η συνταγή, όσο δυνατό και ευφυές αν είναι το κόνσεπτ ή το κείμενο, αυτό που πραγματικά απογειώνει μία τηλεοπτική εκπομπή είναι το πρόσωπο. Αυτό θα βγει μπροστά, αυτό θα κλέψει την παράσταση, αυτό θα συζητηθεί και αυτό θα λατρέψει ή θα μισήσει ο τηλεθεατής.

Η φετινή σεζόν με πληθώρα εκπομπών και προσώπων έχει ήδη αναδείξει τους φετινούς πρωταγωνιστές της. Αυτούς για τους οποίους θα φρενάρεις το ζάπινγκ, θα επιλέξεις κανάλι, θα νιώσεις ετοιμοπόλεμος ως θεατής..

My style rocks
Ραμόνα, εσύ,

σούπερσταρ

Θα μπορούσε να είναι απόφοιτος από την “Μεγάλη της Ασπας σχολή” όμως είναι απλά μία γυναίκα που αποφάσισε ότι θα κάνει τόση τηλεοπτική φασαρία ώστε όχι μόνο να στραφούν τα βλέμματα πάνω της αλλά να ανέβει σημαντικά και η τηλεθέαση του ριάλιτι που την ανέδειξε. Κάπως έτσι λοιπόν άρχισε να μιλά με θράσος στην κριτική επιτροπή, να απαξιώνει τις όποιες παρατηρήσεις της γίνονταν και φυσικά να χτίσει μία δεύτερη καριέρα στον απόηχο της φασαρίας που φροντίζει να προκαλεί κάθε απόγευμα. Η Ραμόνα Βλαντή είναι το νέο φαινόμενο των ριάλιτι και ανήκει στα πρόσωπα αυτά τα οποία εξατμίζονται λίγο πιο σύντομα από το νερό που βράζει. Διότι καραδοκούν οι επόμενοι και διότι η τηλεοπτική αρένα θέλει συνεχώς φρέσκο αίμα.

Late night show

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρήκε τη θέση του

Και αυτή δεν είναι άλλη από το «Late night» στον ΑΝΤ1. Εκεί όπου στο πλάι του Γιώργου Λιάγκα και ατάκες λέει, και χειμαρρώδης είναι και μεταμορφώνεται και τσαλακώνεται, και βίντεο γυρίζει και ρόλους υποδύεται. Κυρίως όμως βρήκε την μίμηση που του πάει γάντι: αυτή όπου μεταμορφώνεται σε Ηλίας Ψινάκης. Με φοβερή ακρίβεια στη φωνή, με δηλητηριώδη σχόλια και με τόσο επιτυχημένο στυλ που ξεγελά τους ανυποψίαστους. Η ενότητα των συνεντεύξεων που κάνει “ωρίμασε”, έριξε τους τόνους και έγινε πιο εύστοχη ως προς τις ερωτήσεις. Από τους καλύτερους δεύτερους ρόλους με συνέπεια…

Κάτι χωρισμένα παλικάρια

Ο Κώστας Κόκλας κεντά…

Οταν φτάνεις στο σημείο να βλέπεις ένα τηλεοπτικό ρόλο τον οποίο δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις από τον πραγματικό χαρακτήρα αυτού που τον υποδύεται τότε κάτι έχει πάει καλά. Γιατί βλέποντας τον Κόκλα στη σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» γελάς και το ευχαριστιέσαι. Βλέπεις έναν μπερμπάντη γιατρό, με αδυναμία στο γυναικείο φύλλο και εθισμό στον ποδόγυρο που σε παραπέμπει στους χαρακτηριστικούς τύπους της ελληνικής κωμωδίας πριν την μεταπολίτευση. Δίχως υπερβολές και ερμηνεία βασισμένη στις εκφράσεις και στο βλέμμα. Βοηθά και το σενάριο, βοηθά και το υπόλοιπο καστ, βοηθά και η σκηνοθεσία. Είναι όμως από τις πιο επιτυχημένες στιγμές της φετινής ελληνικής μυθοπλασίας.

Voice – Ελλάδα έχεις ταλέντο

Ο άνθρωπος ορχήστρα-Γιώργος Καπουτζίδης

Γεμίζει το πλατό και την οθόνη. Οχι με την εμφάνισή του αλλά με το περιεχόμενο αυτού που παρουσιάζει. Του καλοδουλεμένου ρόλου του δηλαδή τον οποίο έχει ενισχύσει σε επίπεδο κειμένου αλλά και τροφοδοτήσει με ευφυία, ευγένεια και μοναδικό χιούμορ. Ο Καπουτζίδης έχει πολλά ταλέντα αλλά κυρίως έχει μέτρο. Ξέρει να μην ξεχειλώνει τις φράσεις και ξέρει επίσης να τις ενισχύει με εύστοχες εκφράσεις και όχι με φλυαρία. Γι αυτό και δεν τις αποδυναμώνει.

Επιπλέον αντί να σπαταλήσει την τηλεοπτική του ενέργεια σε ατάκες και τσιτάτα που θα αναπαραχθούν στο διαδίκτυο επιλέγει μία ισχυρή επιχειρηματολογία η οποία είναι συνισταμένη της γνώσης των ελληνικών, του ταλέντου του και φυσικά της ιδιαίτερης κοινωνικής και όχι μόνο ευαισθησίας του. Πολυτάλαντος και πολυμήχανος.

Πρωτο Θεμα

Keywords
Τυχαία Θέματα