Άφωνο το πανελλήνιο με την εξωφρενική δήλωση Θεοδωρικάκου για την… καραντίνα και τους εμπόρους ναρκωτικών

Eίναι δυνατόν να ομολογεί κάτι τέτοιο ο υπ. Προστασίας του Πολίτη;

Με το στόμα ανοιχτό άφησε τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι οι σκληροί κακοποιοί που είχαν πετάξει έξω τους φοιτητικές από τις εστίες στην Πολυτεχνειούπολη, στου Ζωγράφου και είχαν μετατρέψει το μισό κτίριο σε κρησφύγετό τους, όπου έκαναν διακίνηση ναρκωτικών και έβγαζαν όπλα σε φοιτητές, δρούσαν εκεί για αρκετά χρόνια.

Παρά λοιπόν το γεγονός ότι

είχαν γίνει πολλές καταγγελίες, η επιχείρηση για την σύλληψη των σκληρών συμμοριών, άργησε μερικά χρόνια, με τον υπουργό να κατηγορεί την προηγούμενη κυβέρνηση, ότι είχε επιτρέψει αυτό το μπάχαλο.

Ο δημοσιογράφος τού επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια, ωστόσο η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε μόλις προχθές! Τότε, ο Θεοδωρικάκος απάντησε: «Ναι, αλλά τα δύο χρόνια υπήρχε καραντίνα και δεν μπορούσε κανένας να πάει να κάνει κάτι σοβαρό…»

Τι θέλει να μας πει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη; Ότι οι αστυνομικοί δεν επιτελούσαν το έργο τους επειδή… είχαμε κορονοϊό; Ή ήταν απασχολημένοι με το να επιβάλλουν πρόστιμα σε όσους έβγαιναν στην πλατεία χωρίς μάσκα; Δηλαδή ομολογεί, ότι κατά την διάρκεια της καραντίνας, οι πολίτες ήταν απροστάτευτοι;

Ξέραμε για τους εμπόρους ναρκωτικών στις εστίες
αλλά είχαμε καραντίνα
τι α κανς pic.twitter.com/zMueKcWXyE

— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss2) September 29, 2022

newsbreak.gr

The post Άφωνο το πανελλήνιο με την εξωφρενική δήλωση Θεοδωρικάκου για την… καραντίνα και τους εμπόρους ναρκωτικών appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άφωνο, Θεοδωρικάκου,afono, theodorikakou