Tα 5 πιο χαζά ψέματα που λένε οι γυναίκες στους άντρες… κι εκείνοι τα πιστεύουν!

Μπορεί να λέμε ότι η αλήθεια είναι παντοδύναμη, υπέρλαμπρη και τελικά όπως αποδεικνύεται η καλύτερη λύση, αλλά καλώς ή κακώς το ψέμα είναι αυτό το οποίο είναι εθιστικό και μας βοηθά να… αποφεύγουμε καταστάσεις οι οποίες προκαλούν αμηχανία. Όσον αφορά στα δύο φύλα, μιας και η μάχη είναι σφοδρή και συνήθως στήθος με στήθος, τώρα πια είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσουμε να πούμε με σιγουριά ποιος από τους 2 κατέχει τα πρωτεία στην τέχνη του… ψεύδους!

Αυτό πάντως που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι οι άντρες γενικότερα είναι

πολύ πιο εύπιστοι, καθώς από το φόβο και μόνο μήπως πληγεί ο εγωισμός τους, είναι ικανοί να πιστέψουν και την μεγαλύτερη βλακεία που μία γυναίκα μπορεί να σκεφτεί. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε τα πιο αστεία και κουλά ψέματα που ξεστομίζουν οι γυναίκες στους άντρες κι εκείνοι απλά τα… κάνουν γαργάρα!

1. Όλα καλά: Ποτέ και για καμία, τίποτα δεν είναι καλά! Πάντα θα υπάρχει κάτι που την ενοχλεί και πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα την έχει πειράξει και θα την έχει κάνει έξαλλη! Αν λοιπόν αγόρια, δείτε την καλή σας ή οποιαδήποτε άλλη, αναψοκοκκινισμένη, δεν είναι από τη χαρά και την ένταση που σας είδε, αλλά από τα νεύρα της. Οπότε αυτό το «όλα καλά», είναι… θόλωμα νερών γιατί πολύ απλά το μόνο που θέλει, είναι να την ξαναρωτήσετε και να επιμείνετε.

2. Το μέγεθος δεν μετράει για μένα: Ναι όπως επίσης είναι εντελώς ευχαριστημένη με την κυτταρίτιδα και τα τροφαντά της μπουτάκια. Όσο αλήθεια λοιπόν είναι αυτό, άλλο τόσο είναι και ότι δεν την ενδιαφέρουν τα… προσόντα σας! Καμία γυναίκα δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη με ένα… μικρό πέος, όσο κι αν αγαπάει και θέλει τον εκάστοτε. Πάντα θα αποτελεί πληγή για τη σχέση και κυρίως για το sex. Όχι ότι υπάρχει λύση για όσους στερούνται προσόντων, αλλά να ξέρετε ότι δεν είναι και το καλύτερό της.

3. Ναι μπορείς να πας σε στριπτιτζάδικο: Δε θα στο απαγορεύσει κιόλας, αλλά για την επόμενη εβδομάδα, θα σας απευθύνει ελάχιστα το λόγο, θα σας μιλάει σαν να έχει κάτι μαζί σας και τελικά κάπου μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κάνει το ξέσπασμα! Για κάποιο περίεργο λόγο, οι γυναίκες θεωρούν τη συγκεκριμένη έξοδο, σαν απάτη, ακόμα κι αν το μόνο που κάνει ο καλός τους είναι να… παρατηρεί τα πλούσια προσόντα των χορευτριών! Οπότε όταν της κάνετε την ανακοίνωση σχετικά με το strip club, να είστε σίγουρος ότι θα σας βγει από την μύτη.

4. Δεν πειράζει που το ξέχασες: Οτιδήποτε κι αν έχετε ξεχάσετε, από το να πάρετε ταμπόν από το σούπερ μάρκετ μέχρι την οποιαδήποτε επέτειο, να ξέρετε ότι πάντα πειράζει που απλά δεν το θυμηθήκατε! Στον δικό μας μικρόκοσμο, όταν λέμε κάτι θα πρέπει να γίνεται! Ξέρετε πόσες γυναικείες φιλίες καταστρέφονται επειδή απλά και μόνο κάποτε κάποια ξέχασε κάτι; Η αμέλεια, γιατί έτσι το βλέπουμε εμείς, είναι ασυγχώρητη, και τελικά τιμωρείται! Και κακά τα ψέματα, η υπομονή κάποια στιγμή εξαντλείται! Για τα δικά μας δεδομένα πάντα.

5. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό: Αυτό είναι ίσως το πιο κοινότυπο και ταυτόχρονα αστείο ψέμα που μπορεί να ειπωθεί. Προφανώς και θα πει ότι δεν έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο μόνο και μόνο για να κάνει τον άντρα που έχει δίπλα της, να νιώσει ξεχωριστός! Και μη νομίζετε ότι το κάνει για εκείνον, φυσικά και όχι! Το κάνει με απώτερο σκοπό να κερδίσει μία ώρα αρχύτερα την εύνοια και την αφοσίωσή του! Τι νομίζετε; Ότι είμαστε χαζά εμείς τα κορίτσια;

ingossip.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα