Power of Love: Η πρώτη «χυλόπιτα» στο παιχνίδι είναι γεγονός

Το «Power of Love» το νέο reality του ΣΚΑΪ μπήκε δυναμικά στη μεσημεριανή ζώνη και έχει κάνει αισθητή την παρουσια του για πολλούς και διάφορους λόγους. Στο σημερινό επεισόδιο, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην ημέρα των ερωτευμένων, έπεσε και η πρώτη… χυλόπιτα!

Κάθε ένας από τους άντρες καλούσε μία κοπέλα που θέλει- υπό άκρα μυστικότητα- για να μιλήσουν. Η Άννα είχε την τιμητική της, καθώς τρεις παίκτες την κάλεσαν για να γνωριστούν καλύτερα στο Κόκκινο Δωμάτιο.

Ο δεύτερος εξ αυτών ωστόσο δεν φαίνεται πως τα πήγε ιδιαίτερα καλά. Ο Νίκος άρχισε να της μιλά και της προσέφερε αρχικά ένα

τριαντάφυλλο. Η παίκτρια δεν είδε ιδιαίτερα καλά τη συγκεκριμένη κίνηση, με τον παίκτη του παιχνιδιού να αντιδρά προσφέροντας στη συνέχεια ένα αρκουδάκι. Και η δεύτερη κίνηση του απορρίφθηκε με την όμορφη μελαχρινή να λέει «Πας από το κακό στο χειρότερο».

Λίγο μετά η Άννα κατέληξε να δώσει τα δώρα του παίκτη σε όλες τις διαγωνιζόμενες και περιέγραψε όσα έζησε σε υπερβολικό βαθμό. Από τη μεριά του ο Νίκος δήλωσε στους συμπαίκτες του για τη… χυλόπιτα: «Είμαι πληγωμένος και το εννοώ!».

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα