Eντόπισαν υποβρύχιο του Εσκομπάρ με το οποίο μετέφερε κοκαΐνη και χρήματα | Video

Ένα από τα υποβρύχια του Πάμπλο Εσκομπάρ, με τα οποία ο «βαρώνος της κοκαΐνης» μετέφερε χρήματα αλλά και τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών, εντόπισαν πρώην πράκτορες της CIA.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η βρετανική εφημερίδα«Sun», δύτες «βούτηξαν» σε μία άγνωστη τοποθεσία στα ανοικτά των ακτών της Κολομβίας, προκειμένου να εντοπίσουν ένα εκ των υποβρυχίων που χρησιμοποιούσε ο Εσκομπάρ για να μεταφέρει κοκαΐνη από την Κολομβία στο Πουέρτο Ρίκο.

Μάλιστα, την πορεία των δυτών προς την αναζήτηση της αμύθητης

περιουσίας του Εσκομπάρ – η οποία σύμφωνα με φημολογίες ξεπερνά τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια – παρακολουθεί από κοντά ντοκιμαντέρ του Discovery Channel.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, οι δύτες φαίνονται να μην καταφέρνουν να εντοπίσουν κάποιο αντικείμενο αξίας ή κάποια ένδειξη από τα χρήματα τα οποία μετέφερε ο κολομβιανός «βαρώνος της κοκαΐνης».

Ωστόσο, οι εν λόγω δύτες συμπεραίνουν πως μετά από τόσες δεκαετίες οι μετατοπίσεις που έχει υποστεί ο βυθός ενδέχεται να έχουν μετακινήσει τα συντρίμμια του υποβρυχίου και ίσως τα χρήματα βρεθούν σε κάποιο κοντινό σημείο.

Το σχετικό βίντεο:

Πηγή: altsantiri.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα