Aυτό είναι το denim που θα φορεθεί το 2018

Denim: Όλες το ξέρουμε και το φοράμε. Η ιστορία του είναι η ιστορία της σύγχρονης εποχής. Κάθε γενιά το επανεφεύρει και καμία δεν το έχει προσπεράσει. Ακόμα και η πιο επιφυλακτική από μας έχει τουλάχιστον ένα να εμπιστεύεται, πάντα έτοιμο για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Οι περισσότερες από εμάς έχουν μια ολόκληρη στρατιά στη ντουλάπα τους. Έχει γίνει τόσο ευέλικτο που πια υπάρχουν πολύ λίγες περιστάσεις για τις οποίες δεν είναι κατάλληλο: μπορεί να δείξει αιχμηρό, χαλαρό και ιδανικό για το Σαββατοκύριακο, τέλειο σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι στιλέτο ψηλοτάκουνα, loose για να καλύψει

ατέλειες, ή στενό για να αναδείξει και να τονίσει τα σωστά σημεία. Είναι το απόλυτο fashion item και ακόμα εξακολουθεί να επιστρέφει. Υπάρχει παντού γύρω μας αλλά έχει τη μοναδική ικανότητα να επιστρέφει συνεχώς και ανανεωμένο.
Το πιο σημαντικό είναι η επιστροφή του canadian tuxedo, ή του denim από κορυφή μέχρι τα νύχια. Συχνά χρησιμοποιήθηκε για να “χαλαρώσει” πιο έντονα ή σέξι κομμάτια, το denim όμως έχει έρθει τώρα στο επίκεντρο. Έχει γίνει το statement κομμάτι, το κομμάτι που προκαλεί επιθυμία και προσελκύει την προσοχή. Αυτή τη σεζόν έρχεται σε baby blue με couture στοιχεία (Chanel, Each x Other) σε πιο σκούρο και με tie dye κηλίδες (Oscar de la Renta), με βολάν (Alexander McQueen), σε απαλές αντιθέσεις (Christian Dior) ή με vintage αίσθηση και ελαφρώς ξεθωριασμένο (Stella McCartney). Παρελθόν, παρόν και μέλλον όλα μαζί, αυτό είναι το denim αυτή τη στιγμή. Ένα έντονα επιθυμητό κοκτέιλ.

marieclaire.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα