Κινέζικη Πρωτοχρονιά με εκπτώσεις από Ευρωπαϊκές αποθήκες του efox-shop.com

19:00 4/2/2019 - Πηγή: techgear

Techgear.gr

Το κατάστημα efox-shop.com συμμετέχει στον εορτασμό της Κινέζικης πρωτοχρονιάς με μια μεγάλη εκπτωτική ενέργεια που περιλαμβάνει smartphones, tablets, smartwatches και πολλά άλλα gadgets. Οι αποστολές για πολλά από αυτά τα προϊόντα γίνονται από Ευρωπαϊκές αποθήκες του καταστήματος,

επομένως, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για έξτρα χρεώσεις τελωνείου.

Ως κορυφαία επιλογή για αυτή την περίοδο, το efox-shop.com προτείνει το UMIDIGI UMI ONE MAX με all-screen οθόνη και notch-σταγόνα, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, μεγάλη μπαταρία με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και premium κατασκευή.

Θα το βρείτε για τις επόμενες ημέρες σε τιμή €200.24 απευθείας από την Ευρωπαϊκή αποθήκη και η αποστολή γίνεται μέσα σε 2-4 εργάσιμες.

UMIDIGI UMI ONE MAX

Οθόνη 6.3'' HD+ (1520 x 720) με notch-σταγόναΕπεξεργαστής octa-core MediaTek Helio P23 MTK6763 2.0GHzΜνήμη RAM 4GBΑποθηκευτικός χώρος 128GB (επέκταση με microSD έως 256GB)Dual κάμερα 12MP + 5MPΕμπρόσθια κάμερα 16MP με υποστήριξη λειτουργίας Face IDΑισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάιdualSIMWiFi, Bluetooth, GPS/GLONASS, NFC, 4G LTEΛειτουργικό σύστημα Android 8.1 OreoΜπαταρία 4150mAh (υποστήριξη ασύρματης φόρτισης)

Κινέζικη Πρωτοχρονιά με εκπτώσεις από Ευρωπαϊκές αποθήκες του efox-shop.com

Keywords
Τυχαία Θέματα