Η Samsung υπερασπίζεται τον σχεδιασμό του Galaxy Fold

09:59 8/3/2019 - Πηγή: techgear

Techgear.gr

Πριν από μερικές ημέρες, ο Richard Yu, CEO της Huawei, παραδέχτηκε ότι η εταιρεία του εξέταζε τρία διαφορετικά σχέδια για το δικό της αναδιπλούμενο smartphone και τελικά απέρριψε αυτό που ακολούθησε η Samsung στο Galaxy Fold επειδή ήταν το χειρότερο.

Η

απάντηση από πλευράς Samsung δεν άργησε να έρθει από τον αντιπρόεδρο του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας, κ. Eui-suk Chung, ο οποίος ισχυρίζεται πως ο σχεδιασμός του Galaxy Fold είναι καλύτερος, πιο φυσικός και πιο αποδοτικός.

Ανοίγοντας τη συσκευή όπως ένα βιβλίο είναι μια κίνηση που έρχεται πιο εύκολα στον μέσο χρήστη, ενώ θα προσφέρει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία επειδή η χρήση του ως τηλέφωνο γίνεται μόνο με την εξωτερική οθόνη και δεν χρειάζεται να το ξεδιπλώσεις.

Έχουμε μπροστά μας την πρώτη γενιά αναδιπλούμενων smartphones και ήδη "βγήκαν τα μαχαίρια" για μια κατηγορία που ακόμη καλά καλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα περπατήσει στην αγορά. Η κάθε πλευρά λέει τα δικά της και όλοι έχουν σωστά επιχειρήματα, αλλά το τελικό πόρισμα θα βγει από τις αντιδράσεις των καταναλωτών.

Μη ξεχνάμε, επίσης, ότι οι εύκαμπτες οθόνες δίνουν πολλές ακόμη δυνατότητες διαφορετικής υλοποίησης της ιδέας και δεν είναι τυχαίες οι φήμες που θέλουν τις δύο εταιρείες και τους υπόλοιπους κατασκευαστές να πειραματίζονται με άλλους σχεδιασμούς.

[via]

Η Samsung υπερασπίζεται τον σχεδιασμό του Galaxy Fold

Keywords
Τυχαία Θέματα