LG G8 ThinQ: Επίσημα με πρωτοποριακό σύστημα χειρονομιών και αναγνώριση...φλεβών

Techgear.gr

Εκτός από το πρώτο 5G smartphone της, η LG προχώρησε και στα αποκαλυπτήρια του LG G8 ThinQ στο MWC 2019, μια συσκευή που διαφημίστηκε το προηγούμενο διάστημα για το πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης με χειρονομίες.

Αυτό το σύστημα ονομάζεται "Air Motion" και εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της εμπρόσθιας τεχνολογίας ToF στην εμπρόσθια κάμερα για λήψεις σε βάθος πεδίου. Ο χρήστης μπορεί να απαντά σε κλήσεις, να ρυθμίζει την ένταση, να βγάζει screenshots και να ξεκλειδώνει με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια

τη συσκευή του με 3D αναγνώριση προσώπου.

Επιπλέον, το LG G8 ThinQ είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με σύστημα αναγνώρισης των φλεβών του χρήστη για ξεκλείδωμα της συσκευής, το οποίο ονομάζεται Hand ID. Ουσιαστικά, αναγνωρίζει το σχήμα, το πάχος και άλλες λεπτομέρειες των φλεβών στην παλάμη του χρήστη για να το ξεκλειδώσει. Επομένως, έχουμε τρεις τρόπου βιομετρικού ξεκλειδώματος: αναγνώριση αποτυπωμάτων, προσώπου και φλεβών.

Το LG G8 ThinQ διαθέτει οθόνη 6.1'' OLED QHD+ (3120 x 1440) με τεχνολογία Crystal Sound OLED Stereo Speaker (λειτουργεί σαν συμπληρωματικό ηχείο), επεξεργαστή Snapdragon 855, 6GB RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, έως τρεις κάμερες* και μπαταρία 3500mAh. Στην πρόσοψη υπάρχει κύριος αισθητήρας 8MP μαζί με τον ToF, ενώ βρίσκουμε τα κλασικά 32bit HiFi DAC, Boombox Speaker, λειτουργικό σύστημα Androdi 9 Pie και αδιάβροχη κατασκευή.

*Το έως τρεις κάμερες στο πίσω μέρος το αναφέρουμε επειδή σε κάποιες αγορές θα κυκλοφορήσει έκδοση με διπλή κάμερα.

Για όσους ενδιαφέρονται για κάτι πιο οικονομικό, το LG G8s ThinQ έρχεται με οθόνη 6.2'' FHD+ (2240 x 1080), 6GB RAM, 64GB ή 128GB αποθηκευτικό χώρο και όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι δεν έχουν γίνει γνωστές οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των δύο μοντέλων, ούτε οι τιμές τους.

LG G8 ThinQ: Επίσημα με πρωτοποριακό σύστημα χειρονομιών και αναγνώριση...φλεβών

Keywords
Τυχαία Θέματα