Το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων της SKY express: 817 πτήσεις την εβδομάδα σε 39 προορισμούς

Το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων της παρουσίασε η SKY express. Με την προσθήκη των 6 Airbus Α320neo και των 6 ATR 72-600, η SKY express καλύπτει 39 προορισμούς σε 6 χώρες, επεκτείνοντας παράλληλα το δίκτυό της σε υφιστάμενες και νέες αγορές.

O στόλος της εταιρείας θα επιχειρεί συνολικά 817 πτήσεις την εβδομάδα σε 34 προορισμούς στο εσωτερικό και 5 στο εξωτερικό από τους κεντρικούς σταθμούς της εταιρείας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη

και Λάρνακα.

Νέα δρομολόγια στο εξωτερικό

Ήδη, στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, τις Βρυξέλλες, τη Λάρνακα, προστέθηκε το νέο δρομολόγιο που συνδέει απευθείας τη Θεσσαλονίκη με τη Λάρνακα.

Αποδεικνύεται με αυτό τον τρόπο η στρατηγική σημασία της Κύπρου στο σχεδιασμό της εταιρείας, μιας και αποκτά πλέον δύο απευθείας συνδέσεις από/προς Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη).

Διατήρηση και αναβάθμιση εσωτερικών πτήσεων

Συνεχίζεται κατά τους χειμερινούς μήνες το πτητικό έργο της SKY express και στο εσωτερικό, όπου ήδη παρέχει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στη χώρα (34).

Οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής ναύλων μεταξύ SKY joy, SKY joy+ και SKY enjoy, αλλά και της προσθήκης υπηρεσιών, όπως είσοδος στα Lounges Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρνακας, Βρυξελλών, Λονδίνου, Παρισιού, Ρώμης και χρήση του Fast Lane στα αντίστοιχα αεροδρόμια.

The post Το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων της SKY express: 817 πτήσεις την εβδομάδα σε 39 προορισμούς appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα