Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο MSC MUSICA

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε, χτες, το κρουαζιερόπλοιο MSC MUSICA της MSC Cruises.

Δύο εντυπωσιακά και υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises, το MSC POESIA και το MSC MUSICA

θα εξυπηρετούν τους επιβάτες από τον Πειραιά για το 2018.

Τα συγκεκριμένα κρουαζιερόπλοια έχουν εκτόπισμα 92.627 τόνων, με χωρητικότητα 3.223 επιβατών. Πρόκειται για δύο από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν τον Πειραιά με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι οι 827 από τις 1275 καμπίνες είναι εξωτερικές και μάλιστα με δικό τους μπαλκόνι.

Στις αρχές Ιουνίου, προερχόμενο από την Βενετία, το MSC POESIA θα δέχεται επιβάτες που θα επιβιβάζονται στον Πειραιά, για ένα ταξίδι στα ομορφότερα μέρη της Αν. Μεσογείου: Πειραιάς – Αγίους Σαράντα (Αλβανία) – Ντουμπρόβνικ (Κροατία) – Βενετία (Ιταλία) – Μπάρι (Ιταλία) – Κατάκολο – ΜύκονοΠειραιάς.

Το MSC MUSICA θα ξεκινήσει τα καλοκαιρινά του δρομολόγια στην Ανατολική Μεσόγειο επίσης αρχές Ιουνίου και θα δέχεται επιβάτες που θα επιβιβάζονται στον Πειραιά, σε μια θαλάσσια περιήγηση στις πόλεις ΠειραιάςΚέρκυρα – Κοτόρ (Κροατία) – Βενετία (Ιταλία) – Μπρίντιζι (Ιταλία) – Κατάκολο – Σαντορίνη – Πειραιάς.

Οι κρουαζιέρες αυτές θα επαναλαμβάνονται κάθε Τετάρτη για το MSC Poesia και κάθε Πέμπτη για το MSC Musica, όλο το καλοκαίρι έως και τις αρχές Οκτωβρίου 2018.

The post Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο MSC MUSICA appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα