Σε 96 ακόμη χώρες επεκτείνεται η υπηρεσία “My Choice” της UPS

Την παγκόσμια επέκταση της υπηρεσίας “My Choice” σε 96 επιπλέον χώρες και περιοχές ανακοίνωσε η UPS, αυξάνοντας τον αριθμό των χωρών-περιοχών στις οποίες είναι διαθέσιμη η εν λόγω υπηρεσία σε 112 συνολικά.

Με την είσοδο της υπηρεσίας στις χώρες και περιοχές της Ασίας και του Ειρηνικού, της Λατινικής Αμερικής, της Ινδικής Χερσονήσου, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής και την επέκτασή της στην Ευρώπη, αυτή η υπηρεσία διαχείρισης πακέτων

θα είναι έγκαιρα διαθέσιμη στις μεγαλύτερες αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, πριν από την κρίσιμη περίοδο των Χριστουγέννων.

Η επέκταση, η οποία διευρύνει κατά πολύ το γεωγραφικό αποτύπωμα της υπηρεσίας UPS “My Choice” σε σχέση με το αρχικό αποτύπωμα των 16 χωρών και περιοχών, έρχεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη έφερε την υπηρεσία σε 48 επιπλέον χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι. Η δεύτερη φάση, η οποία περιλαμβάνει επιπλέον 48 χώρες και περιοχές, ξεκινάει αυτόν τον μήνα και θα συνεχιστεί μέσα στο 2019.

«Κάθε χρήστης της υπηρεσίας “My Choice” της UPS θα λαμβάνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποιήσεις ότι η παράδοση βρίσκεται σε εξέλιξη, μια προειδοποίηση την ημέρα πριν από την παράδοση με μια εκτίμηση ώρας και μια ενημέρωση ότι η παράδοση ολοκληρώθηκε», δήλωσε ο Nando Cesarone, πρόεδρος της UPS International.

«Με αυτή την επέκταση, οι αποστολείς μπορούν να επωφεληθούν από τη μείωση των σχετικών ερωτημάτων πελατών και των παραδόσεων που δεν πραγματοποιήθηκαν, ενώ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους και σε πολλές περιπτώσεις την ευκαιρία να προσαρμόσουν τις ημερομηνίες και τις τοποθεσίες παράδοσης» συμπλήρωσε.

Η παγκόσμια επέκταση περιλαμβάνει την αποστολή πρακτικών μηνυμάτων για μεγαλύτερη ευκολία κατά τη διαχείριση των παραδόσεων. Σε χώρες όπου η τεχνολογία επιτρέπει αλλαγές στην παράδοση, οι χρήστες μπορούν να δρομολογήσουν τα πακέτα σε τοποθεσίες UPS Access Point®, να τα στείλουν σε άλλη διεύθυνση ή να επιλέξουν η παράδοση να γίνει άλλη ημέρα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερα από 28.000 UPS Access Points σε όλο τον κόσμο, που περιλαμβάνουν αυτόνομες επιχειρήσεις οι οποίες προσφέρουν στους πελάτες τους ένα βολικό και ασφαλές σημείο για να παραλάβουν τα πακέτα τους στον χρόνο που τους εξυπηρετεί.

Χώρες και περιοχές όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία UPS My ChoiceΑλβανίαΚονγκό, Λ.ΔΙνδονησίαΟλλανδίαΙσπανίαΑλγερίαΚόστα ΡίκαΙρλανδίαΝέα ΖηλανδίαΣρι ΛάνκαΑνγκόλαΚροατίαΙσραήλΝικαράγουαΣουηδίαΑργεντινήΚύπροςΙταλίαΝιγηρίαΕλβετίαΑυστραλίαΤσεχική ΔημοκρατίαΑκτή ΕλεφαντοστούΝορβηγίαΤαϊβάνΑυστρίαΔανίαΙαπωνίαΟμάνΤανζανίαΑζερμπαϊτζάνΤζιμπουτίΙορδανίαΠακιστάνΤαϊλάνδηΜπαχάμεςΔομινικανή Δημ.ΚαζακστάνΠαναμάςΤυνησίαΜπαχρέινΕκουαδόρΚένυαΠαραγουάηΤουρκίαΜπανγκλαντέςΑίγυπτοςΝότια ΚορέαΠερούΑμερικανικές Παρθένοι ΝήσοιΒέλγιοΕλ ΣαλβαδόρΚουβέιτΦιλιππίνεςΟυγκάνταΒερμούδεςΕσθονίαΛεττονίαΠολωνίαΟυκρανίαΒολιβίαΑιθιοπίαΛιθουανίαΠορτογαλίαΗνωμένα Αραβικά ΕμιράταΒοσνία-ΕρζεγοβίνηΦινλανδίαΛουξεμβούργοΠουέρτο ΡίκοΗνωμένο ΒασίλειοΒραζιλίαΓαλλίαΜακάουΚατάρΗνωμένες ΠολιτείεςΒουλγαρίαΓερμανίαΜαλάουιΡουμανίαΟυρουγουάηΜπουρούντιΓκάναΜαλαισίαΡωσίαΒενεζουέλαΚαμερούνΓιβραλτάρΜάλταΡουάνταΒιετνάμΚαναδάΕλλάδαΜαυρίκιοςΣαουδική ΑραβίαΖάμπιαΝήσοι ΚαϋμάνΓουατεμάλαΜεξικόΣερβίαΖιμπάμπουεΧιλήΟνδούραΜολδαβίαΣιγκαπούρηΚίναΟυγγαρίαΜαρόκοΣλοβενίαΚολομβίαΙνδίαΜοζαμβίκηΝότια Αφρική

The post Σε 96 ακόμη χώρες επεκτείνεται η υπηρεσία “My Choice” της UPS appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα