Ποιοι είναι οι στόχοι του νέου διευθύνοντος συμβούλου για τη Swiss Post

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στα Ελβετικά Ταχυδρομεία (Swiss Post) ανέλαβε, και επισήμως την 1η Απριλίου, ο Roberto Cirillo.

Ο 48χρονος ανέλαβε τα «σκήπτρα» από τον Ulrich Hurni, επικεφαλής της PostMail, ο οποίος ήταν προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της Swiss Post από τον Ιούνιο του 2018.

Ο Cirillo θα αναλάβει την επιχειρησιακή

διοίκηση του ελβετικού ομίλου μετά τη γενική συνέλευση της Swiss Post στις 16 Απριλίου 2019.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην Swiss Post. Είναι μια μοναδική εταιρεία που είναι σταθερά ενσωματωμένη στον ελβετικό πολιτισμό. Και αυτό θα παραμείνει στο μέλλον. … Δεν ανησυχώ μόνο για την οικονομική βιωσιμότητα, αλλά και για το πώς η Swiss Post ωφελεί την κοινωνία, τους ανθρώπους της Ελβετίας», είπε ο Cirillo.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος θα αποκτήσει λεπτομερή εικόνα για τη Swiss Post «όχι από τα κεντρικά του ομίλου», αλλά επισκεπτόμενος τους υπαλλήλους σε όλη την Ελβετία.

Ο Cirillo πιστεύει ακράδαντα ότι οι εργαζόμενοι «δεν είναι μόνο το πρόσωπο της εταιρείας, αλλά η ίδια η Swiss Post».

Δηλώνει ότι θέλει να κατανοήσει το DNA της Swiss Post και στη συνέχεια να αναπτύξει τη στρατηγική για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσουμε μια πλήρη εικόνα του φάσματος των υπηρεσιών και της χρηματοδότησης της Καθολικής Υπηρεσίας του μέλλοντος.

Πιστεύω σε μια ισχυρή και αυτοχρηματοδοτούμενη Καθολική Υπηρεσία. Πιστεύω σε ένα ελβετικό ταχυδρομείο που δημιουργεί ίσες ευκαιρίες».

Β. Βεγιάζη

The post Ποιοι είναι οι στόχοι του νέου διευθύνοντος συμβούλου για τη Swiss Post appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα