Πιστοποίηση των διαδικασιών, που εφαρμόζει από την αρχή της πανδημίας, κατά του Covid-19 απέκτησε η MED FRIGO

Πιστοποίηση των διαδικασιών, που εφαρμόζει από την αρχή της πανδημίας, κατά του Covid-19 απέκτησε η MED FRIGO.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας «προτεραιότητά μας ήταν εξαρχής και παραμένει η δημιουργία και η διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας για τους ανθρώπους μας, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και με σκοπό να διασφαλίσουμε τη συνέχεια της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων και φαρμάκων, εφαρμόσαμε άμεσα, με την εκδήλωση της πανδημίας, όλα τα εσωτερικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης

κρίσεων και τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές οδηγίες.

Καθημερινά τηρούμε με σχολαστικότητα όλα τα μέτρα, τις υποστηρικτικές διεργασίες και διαδικασίες διαχείρισης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του οδηγού της βιομηχανίας τροφίμων της Εθνικής Αρχής για την ασφάλεια των τροφίμων.

Παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας για εξειδίκευση και καινοτομία σε υπηρεσίες, συστήματα, διαδικασίες. Εξελισσόμαστε συνεχώς. Ενσωματώνουμε νέα πρωτόκολλα προστασίας και προγράμματα εκπαίδευσης στο σύστημα ποιότητάς μας.

Αποτέλεσμα των μεθοδευμένων ενεργειών μας είναι η πιστοποίηση των διαδικασιών, που εφαρμόζουμε από την αρχή της πανδημίας, κατά του COVID 19.

Συνεχίζουμε την αποστολή μας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους, στους συνεργάτες και στην κοινωνία.

Προσφέρουμε αδιάλειπτα τις υπηρεσίες μας, εξυπηρετούμε με συνέπεια τις αυξημένες απαιτήσεις των πελάτων μας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες, καινοτόμες λύσεις σε θέματα Διεθνών Μεταφορών & Logistics σε συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας, 24/7/365».

The post Πιστοποίηση των διαδικασιών, που εφαρμόζει από την αρχή της πανδημίας, κατά του Covid-19 απέκτησε η MED FRIGO appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα