Περισσότερες από 120.000 πτήσεις εξυπηρέτησε, το 2017, η Goldair Handling. Επενδύσεις 6 εκατ. σε επίγειο εξοπλισμό

Περισσότερες από 120.000 πτήσεις εξυπηρέτησε, το 2017, η Goldair Handling, πραγματοποιώντας επενδύσεις 6 εκατ. σε επίγειο εξοπλισμό.

Συγχρόνως, η Goldair Handling ανανέωσε τις συνεργασίες με ήδη υπάρχοντες πελάτες, όπως Primera Air, Aeroflot, Ural Airlines, Alitalia, Air Baltic, Etihad Airways,

Jet time Airlines, Novair, NetJets,Royal Flight ,Tarom ,SAS, Star Air (UPS), Sun Express, Azur Air, Arkia, Corendon, Turkish Airlines/Cargo, Lufthansa, Saratov, American Airlines/Cargo και άλλοι.

Επίσης, πρόσθεσε στο πελατολόγιο της νέους συνεργάτες, όπως Corendon Europe, Charlie-Cyprus Airways, Sundair, All Nippon Airways, Signature, Air Mediterranean, Azur Air Germany, VLM Airlines, Nordica και άλλες μικρότερες εταιρίες charter και general/business aviation.

Τέλος, ενισχύθηκε η συνεργασία με την Aegean / Olympic Air με την ανάληψη της εξυπηρέτησης των πτήσεων σε ακόμα 10 ελληνικούς προορισμούς, εξυπηρετώντας πλέον το σύνολο των πτήσεων και των εμπορευμάτων της σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια.

Αυξητικά κινήθηκαν και οι πτήσεις γενικής αεροπορίας, ακολουθώντας την ανοδική πορεία του τουρισμού, ενώ η επιπλέον χωρητικότητα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» επηρέασε θετικά την εμπορευματική κίνηση.

Σε επίπεδο επενδύσεων, υλοποιήθηκε η προβλεπόμενη, για το 2017, αγορά επίγειου εξοπλισμού αξίας 6 εκατ., καθώς και η έναρξη λειτουργίας της νέας αίθουσας διακεκριμένων επιβατών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» στην εκτός Σένγκεν περιοχή.

Στο διεθνές δίκτυο (Βουλγαρία και Κύπρο) διατηρήθηκαν τα μερίδια αγοράς, ενώ με επιτυχία συνεχίζεται η συνεργασία με την εταιρεία ICAS στην Αιθιοπία.

The post Περισσότερες από 120.000 πτήσεις εξυπηρέτησε, το 2017, η Goldair Handling. Επενδύσεις 6 εκατ. σε επίγειο εξοπλισμό appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα