Παραδόσεις χωρίς εκπομπές ρύπων φιλοδοξεί να πραγματοποιεί, έως το 2025, η PostNL

Παραδόσεις χωρίς εκπομπές ρύπων φιλοδοξεί να εκτελεί, ως το 2025, σε συνολικά 25 κέντρα πόλεων σε ολόκληρη την Ολλανδία, η PostNL.

Μάλιστα, το Leeuwarden αποτελεί το πρώτο κέντρο πόλης, στο οποίο η PostNL θα θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της, δηλ. την παράδοση αλληλογραφίας και δεμάτων χωρίς εκπομπές ρύπων.

Όλα τα δέματα στο κέντρο της επαρχίας Friesland θα παραδίδονται με ηλεκτρικά οχήματα από το 2018 και μετά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, ο δημοτικός σύμβουλος της επαρχιακής

πόλης, Friso Douwstra, έλαβε το πρώτο δέμα με ηλεκτρικό όχημα, το οποίο παραδόθηκε από τον Liesbeth Kaashoek, διευθυντή του τμήματος Δεμάτων και Logistics της ολλανδικής εταιρείας.

Στόχος της PostNL είναι, εντός του τρέχοντος έτους, να αντικαταστήσει όλα τα οχήματά της που επιχειρούν στο κέντρο του Leeuwarden με ηλεκτρικά φορτηγά και μικρά ηλεκτρικά οχήματα (Stints).

Τα δέματα θα παραδίδονται με ηλεκτρικά οχήματα από ένα κεντρικό σημείο μεταφοράς στην πόλη, ενώ η αλληλογραφία ήδη παραδίδεται με μέσα απαλλαγμένα από εκπομπές ρύπων στο Leeuwarden, είτε με ποδήλατο είτε με τα πόδια.

Υπογραφή του «Green Deal Zero Emission Stadslogistiek»

Φιλοδοξία της PostNL είναι ως το 2025 να πραγματοποιεί παραδόσεις χωρίς εκπομπές ρύπων σε συνολικά 25 κέντρα πόλεων. Για το λόγο αυτό, από κοινού με πλήθος Αρχών και εταιρειών συνυπέγραψε την πρωτοβουλία «Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (ZES)».

Στο πλαίσιο αυτό, το 2017, η PostNL αντικατέστησε τις παραδόσεις 60 και πλέον οδικών δρομολογίων στο Άμστερνταμ με ηλεκτρικά ποδήλατα.

The post Παραδόσεις χωρίς εκπομπές ρύπων φιλοδοξεί να πραγματοποιεί, έως το 2025, η PostNL appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα