Κωνσταντίνος Μπήτρος, Streem Global: Eξετάζουμε εξαγορές στο εξωτερικό

Την επέκταση των δραστηριοτήτων της προς το Βορρά σχεδιάζει η Streem Global S.A, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Κωνσταντίνο Μπήτρο, να αποκαλύπτει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εξαγορές σε Βαλκάνια, Αυστρία, Ουγγαρία και Γερμανία.

Μιλώντας στο 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2023, ο κ. Μπήτρος ανέφερε ότι στην Ελλάδα η Streem Global

έχει ήδη εξαγοράσει αρκετές εταιρείες, με στόχο να προσφέρει το σύνολο των υπηρεσιών των  εμπορευματικών μεταφορών κάτω από μια «ομπρέλα».

«Μετεξελισσόμαστε σε ένα one stop shop για όλες τις υπηρεσίες logistics», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα σημαντικότερα εμπόδια που καλείται να υπερκεράσει η εταιρεία, στάθηκε στην έλλειψη επαγγελματιών οδηγών και στην ανάγκη για ανανέωση του γηρασμένου στόλου.

«Πολλοί νέοι οδηγοί επιθυμούν να δουλέψουν λιγότερες ώρες και σε ευκολότερες συνθήκες, κάτι που δεν είχαμε υπολογίσει, όταν κάναμε τον σχεδιασμό μας, γι’ αυτό και αναπροσαρμόζουμε τα πλάνα μας», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπήτρος.

Όσον αφορά τον κλάδο των logistics, εκτίμησε πως η δημιουργία πυλώνων που μπορούν να συγκεντρώσουν μέρος της αγοράς, πιθανότατα θα επιταχύνει τις επενδύσεις, λέγοντας ότι χρειάζονται μεν κάποιες μεγάλες εταιρείες, αλλά οι μικρές έχουν τη χρησιμότητα τους, γιατί απορροφούν τους κραδασμούς της αγοράς.

Χαρακτήρισε, τέλος, ως τεράστια πρόκληση για τον κλάδο τις αυτοματοποιήσεις και τα ρομποτικά μηχανήματα, συμπληρώνοντας ότι οι εταιρείες έχουν ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσουν.

Το άρθρο Κωνσταντίνος Μπήτρος, Streem Global: Eξετάζουμε εξαγορές στο εξωτερικό εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
konnos-bitros-streem-global-exetazoume-exagores-sto-exoteriko.htm
Τυχαία Θέματα