Κέρδη προ φόρων 34,3 εκατ. κατέγραψε ο τομέας Ολοκληρωμένων Έργων και Υποδομών του ομίλου Μυτιληναίος στο α΄ εξάμηνο

Κέρδη προ φόρων 34,3 εκατ. κατέγραψε ο τομέας Ολοκληρωμένων Έργων και Υποδομών του ομίλου Μυτιληναίος το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Ειδικότερα, ο τομέας κατέγραψε κύκλο εργασιών €196,0 εκατ. το Α’ εξάμηνο του 2018, που αντιστοιχεί σε 27,3% του συνολικού κύκλου εργασιών, έναντι €299,9 εκατ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε €34,3 εκατ. έναντι €46,8 εκατ. το Α’ εξάμηνο του 2017.

Δυναμική κατέγραψε η θυγατρική

METKA EGN, η οποία, τον Ιούνιο του 2018, υπέγραψε σύμβαση ύψους €200 εκ. με την Talasol Solar S.L.U., θυγατρική της Ellomay Capital Ltd., για την υλοποίηση μιας μονάδας ηλιακής ενέργειας μεγάλης κλίμακας, με εγκατεστημένη ισχύ 300 MW, στον δήμο Talaván, στο Cáceres της Ισπανίας.

«Το έργο αυτό αποτελεί ορόσημο για την ανταγωνιστική, μη επιδοτούμενη ηλιακή ενέργεια στην Ευρώπη και εδραιώνει τη θέση της Εταιρείας ως διεθνή ηγέτη στην παροχή ανταγωνιστικών λύσεων EPC στον τομέα της ηλιακής ενέργειας παγκοσμίως», αναφέρει ο Όμιλος.

The post Κέρδη προ φόρων 34,3 εκατ. κατέγραψε ο τομέας Ολοκληρωμένων Έργων και Υποδομών του ομίλου Μυτιληναίος στο α΄ εξάμηνο appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα