Κατά του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης

Υπέρ της επέκτασης του υπάρχοντος αεροδρομίου στο Ηράκλειο και κατά της δημιουργίας του νέου, στο Καστέλι, τάσσεται ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης, σε συνέντευξή του.

Ο κ. Βλατάκης υποστηρίζει ότι το υψηλό κόστος κατασκευής, η αύξηση των φόρων αεροδρομίου, η επιμήκυνση του ταξιδιωτικού χρόνου,

αλλά και τα έξοδα μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο είναι παράγοντες που θα επιβαρύνουν το εισιτήριο, με κίνδυνο τη μείωση του τουριστικού ρεύματος προς τη Κρήτη.

Σύμφωνα με τον κ. Βλατάκη το υπάρχον αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» μπορεί, με την αποχώρηση των στρατιωτικών μονάδων, να προσφέρει νέες δυνατότητες με την επανεξέταση του σχεδίου για λοξό διάδρομο, ενώ όπως διατείνεται και οι tour operators θεωρούν ως ενδεικνυόμενη λύση την επέκταση του υπάρχοντος αεροδρομίου, έναντι της κατασκευής νέου.

The post Κατά του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα