Η Ryanair ακυρώνει πτήσεις σε Χανιά και Θεσσαλονίκη. Η αναλυτική λίστα

Αρνητικές επιπτώσεις και στο δίκτυο της Ελλάδας επιφέρει η συρρίκνωση δρομολογίων που αποφάσισε η Ryanair, εξαιτίας της μείωσης του στόλου αεροσκαφών, την οποία αποδίδουν ορισμένοι στην έλλειψη πιλότων, κάτι το οποίο αρνείται η εταιρεία.

Ειδικότερα, σταματούν από/προς το αεροδρόμιο των Χανιών οι πτήσεις προς Αθήνα,

Θεσσαλονίκη και Πάφο, αλλά και από/προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης οι πτήσεις προς Μπρατισλάβα, Παρίσι και Βαρσοβία από 17 Νοεμβρίου έως 18 Μαρτίου.

Τα συγκεκριμένα αεροδρόμια έχουν περάσει στη διαχείριση της Fraport Greece και η ιρλανδική εταιρεία τα χρησιμοποιούσε, ως βάση, σταθμεύοντας αεροπλάνα της.

Η Ryanair, όπως αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωση, λόγω της επιβράδυνσης της ανάπτυξης της την χειμερινή περίοδο (17 Νοεμβρίου – 18 Μαρτίου) θα καθηλώσει 25 αεροσκάφη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της χαμηλής ζήτησης, καθώς για την χειμερινή περίοδο έχουν κάνει κρατήσεις 400.000 λιγότεροι επιβάτες, από όσο προσδοκούσε.

Όσοι είχαν προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίου που δεν θα πραγματοποιηθεί, ελάμβαναν χθες ενημερωτικό email.

Σε αυτό, πέρα από τις αλλαγές που θα τεθούν σε εφαρμογή σε πέντε εβδομάδες και θα διαρκέσουν πέντε μήνες, η Ryanair τους ενημερώνει και για εναλλακτικές πτήσεις ή τους προσφέρει την δυνατότητα πλήρους επιστροφής του εισιτηρίου.

Οι πτήσεις που ακυρώνονται

1.Bucharest– Palermo18.Sofia – Castellon2.Chania – Athens19.Sofia – Memmingen3.Chania – Pafos20.Sofia – Pisa4.Chania – Thessaloniki21.Sofia – Stockholm (NYO)5.Cologne – Berlin (SXF)22.SofiaVenice (TSF)6.Edinburgh –Szczecin23.Thessaloniki – Bratislava7.Glasgow – Las Palmas24.Thessaloniki – Paris BVA8.Hamburg – Edinburgh25.Thessaloniki – Warsaw (WMI)9.Hamburg – Katowice26.Trapani – Baden Baden10.HamburgOslo (TRF)27.Trapani –Frankfurt (HHN)11.Hamburg – Thessaloniki28.Trapani – Genoa12.HamburgVenice (TSF)29.Trapani–Krakow13.London (LGW) – Belfast30.Trapani – Parma14.London (STN) – Edinburgh31.Trapani – Rome FIU15.London (STN) – Glasgow32.Trapani – Trieste16.Newcastle – Faro33.Wroclaw – Warsaw17.Newcastle – Gdansk34.Gdansk – Warsaw

The post Η Ryanair ακυρώνει πτήσεις σε Χανιά και Θεσσαλονίκη. Η αναλυτική λίστα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα