Η GEODIS εξαγόρασε την ITS – International Transport & Shipping Ltd

Η GEODIS εξαγόρασε την ελβετική εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων ITS – International Transport & Shipping Ltd.

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη 

Η Marie-Christine Lombard, διευθύνων σύμβουλος της GEODIS, σχολίασε: «Η Ελβετία φιλοξενεί έναν μεγάλο αριθμό πολυεθνικών εταιρειών που είναι βασικοί πελάτες της GEODIS, μεταξύ των οποίων πολλά δυναμικά μέλη της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Έχοντας αποκτήσει την ITS, η GEODIS βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στον

στόχο της να ολοκληρώσει ένα παγκόσμιο δίκτυο end-to-end για την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Υπό την ηγεσία των Massimo Bianco και Javier Sanchez, η ITS εξελίχθηκε με επιτυχία σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη και ειδικό σε ειδικές υπηρεσίες για τους πελάτες της. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την ταλαντούχα διοίκηση και το προσωπικό της GEODIS».

Οι κ.κ. Massimo Bianco, CEO της ITS – International Transport & Shipping Ltd και Eric Martin Neuville, Executive Vice President, Global Freight Forwarding της GEODIS.

Να σημειωθεί ότι, η ITS αποτελεί μια ανεξάρτητη ελβετική εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων, η οποία ιδρύθηκε το 1992 και έχει την έδρα της στο Reinach, στη Βασιλεία. Το κύριο έργο της είναι οι «ειδικές υπηρεσίες» υψηλής τεχνολογίας, που αφορούν τις μεταφορές και τα logistics για ειδικά έργα και μεγάλου μεγέθους εξοπλισμό για τους τομείς της βιομηχανίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της άμυνας. Η εταιρεία παρέχει επίσης υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών και γενικού φορτίου, καθώς και άλλες βοηθητικές υπηρεσίες (πετρέλαιο και τρόφιμα, event logistics, μεταφορά έργων τέχνης, κ.λπ.). Απασχολεί 26 εργαζόμενους και το 2022 σημείωσε έσοδα 58 εκατ. ελβετικών φράγκων.

Ο Massimo Bianco, διευθύνων σύμβουλος της ITS – International Transport & Shipping Ltd., δήλωσε: «Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών στους πελάτες μας σε μια εκτεταμένη γεωγραφική αγορά. Αυτή η κίνηση, η οποία συνδυάζει τις υπάρχουσες δυνατότητές μας με τον πλούτο της τεχνογνωσίας και το παγκόσμιο αποτύπωμα της GEODIS, θα βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του στόχου και θα βοηθήσει όλους τους πελάτες μας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον εφοδιαστικής αλυσίδας. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να γίνουμε μέλος της GEODIS, με την οποία μοιραζόμαστε τη φιλοδοξία μας να αναπτύσσουμε συνεχώς την επιχείρησή μας».

Να σημειωθεί ότι, η ITS θα ενταχθεί στο κομμάτι των επιχειρήσεων GEODIS Global Freight Forwarding.

Το άρθρο Η GEODIS εξαγόρασε την ITS – International Transport & Shipping Ltd εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
i-geodis-exagorase-tin-its--international-transport--shipping-ltd.htm
Τυχαία Θέματα