Επενδύσεις 2 δισ. δολ. από την EBRD σε υποδομές, ενέργεια, μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Επέκταση της επενδυτικής της δραστηριότητας στη χώρα μας, την προσεχή πενταετία, «βλέπει» η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD).

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπορ Ρος, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

data-wahfont="16">Ειδικότερα, ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου επικοινώνησε με τον κ. Τσίπρα σε συνέχεια των επαφών που είχαν την περασμένη εβδομάδα, στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να τον ενημερώσει για τη συγκατάθεση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στη διοίκηση της EBRD, ώστε η τελευταία να επεκτείνει την επενδυτική δραστηριότητά της στην Ελλάδα μέχρι το 2025.

Στόχος είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης να επενδύσει πάνω από 2 δισ. ευρώ την επόμενη πενταετία, ειδικότερα στους τομείς της ενέργειας, των υποδομών και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

The post Επενδύσεις 2 δισ. δολ. από την EBRD σε υποδομές, ενέργεια, μικρομεσαία επιχειρηματικότητα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Οικονομία > metaforespress
Επενδύσεις 2, EBRD,ependyseis 2, EBRD