Mega κέντρο διαλογής δεμάτων, κοντά στο Βερολίνο, από τη Deutsche Post DHL

Ένα mega κέντρο διαλογής δεμάτων, στην πόλη Ludwigsfelde στο Βρανδεμβούργο, έξω από το Βερολίνο, κατασκευάζει η Deutsche Post DHL.

Το νέο κέντρο διαλογής θα δημιουργήσει έως και 600 νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, με την έναρξη της λειτουργίας τους.

Ήδη, οι δημοτικές αρχές της πόλης Ludwigsfelde και ο γερμανικός όμιλος έχουν υπογράψει σύμφωνο αγοράς για το υπό ανέγερση ακίνητο, έκτασης 165.000 τ.μ. Στόχος είναι η κατασκευή του να ξεκινήσει το καλοκαίρι

του 2018, ώστε να λειτουργήσει το 2020.

Η ικανότητα διαλογής του νέου κέντρου δεμάτων υπολογίζεται στις περίπου 50.000 τεμάχια την ώρα, ενώ θα παρέχεται έξτρα υποστήριξη από τα δύο υφιστάμενα κέντρα διαλογής σε Rüdersdorf και Börnicke.

«Η αγορά των δεμάτων εξακολουθεί να αυξάνεται ραγδαία, εξαιτίας της “έκρηξης” του ηλεκτρονικού εμπορίου» υποστηρίζει ο Jürgen Gerdes, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τμήματος Post-Commerce-Parcel του γερμανικού ομίλου.

«Κάνουμε το δίκτυό μας ακόμα πιο στεγανό και συνεχώς επενδύουμε στην αποδοτικότητα των υποδομών μας, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από θέμα ταχύτητας και αξιοπιστίας στο μέλλον.

Ένας άλλος λόγος που έχουμε καταστεί η καλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών της αγοράς είναι επειδή διαθέτουμε το καλύτερο δίκτυο.

Το νέο κέντρο διαλογής που δημιουργούμε τώρα βρίσκεται σε μια περιοχή με ιδιαίτερα ισχυρή ανάπτυξη στις ταχυμεταφορές, γεγονός αντιπροσωπευτικό της στρατηγικής μας», συμπληρώνει ο ίδιος.

Σημειωτέον, η εταιρεία έχει πετύχει ικανότητα διαλογής άνω του 1 εκατ. δεμάτων την ώρα στα 34 κέντρα της, ενώ ο όμιλος Deutsche Post DHL αναμένει μέση ετήσια αύξηση των δεμάτων της τάξης του 5-7% ως το 2020.

The post Mega κέντρο διαλογής δεμάτων, κοντά στο Βερολίνο, από τη Deutsche Post DHL appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
kentro dialogis dematon
Τυχαία Θέματα