4.000 προσλήψεις από το ταχυδρομείο της Αυστραλίας

Στην πρόσληψη 4.000 υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων, σε ολόκληρη τη χώρα, θα προχωρήσει το ταχυδρομείο της Αυστραλίας (Australia Post), με στόχο να “θωρακίσει” τον οργανισμό στην παράδοση δεμάτων.

Στόχος είναι η πρόσληψη 2.900 εργαζομένων ορισμένου χρόνου στην μεταφορά και παράδοση δεμάτων την περίοδο των Χριστουγέννων, με 300 επιπλέον πλήρους και μερικής απασχόλησης στο Μπρίσμπεϊν και στις περιφερειακές περιοχές της Νότιας Αυστραλίας, της Τασμανίας, της Βικτώριας και του Κουίνσλαντ.

Πέραν της χριστουγεννιάτικης περιόδου, η Australia

Post θα προσλάβει επίσης περίπου 900 άτομα σε διάφορες θέσεις, όπως στο δίκτυο ταχυδρομικών καταστημάτων και στην εξυπηρέτηση πελατών.

Σύμφωνα με την Executive General Manager People και Culture του οργανισμού, Sue Davies, «τα φετινά Χριστούγεννα θα δώσουν σημαντική ώθηση στο εργατικό δυναμικό, που εργάζεται απίστευτα σκληρά όλο το χρόνο».

Όπως είπε, «κατά τη διαχείριση όλων των μέτρων για τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένου ενός μειωμένου εργατικού δυναμικού στις εγκαταστάσεις μας στη Μελβούρνη κατά τους πρόσφατους περιορισμούς κυκλοφορίας, οι άνθρωποι μας έχουν υπερβεί τον εαυτό τους για να παρέχουν κρίσιμες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις και τους πελάτες τους, παραδίδοντας σε πάνω από 8,1 εκατομμύρια νοικοκυριά που έκαναν αγορές από το διαδίκτυο την περίοδο Μαρτίου – Αυγούστου».

Να σημειωθεί ότι, το 2019, η Australia Post έλαβε περισσότερες από 23.000 αιτήσεις για ορισμένου χρόνου θέσεις απασχόλησης μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ εντός του 2020 υποβλήθηκαν πάνω από 50.000 αιτήσεις για 1.000 θέσεις που “άνοιξαν” στον οργανισμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Βάσω Βεγ.

The post 4.000 προσλήψεις από το ταχυδρομείο της Αυστραλίας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα