10 χρόνια συνεργασίας, στις λύσεις ψυχρής εφοδιαστικής για τις αερομεταφορές, από Emirates SkyCargo και DuPont

Τα 10 χρόνια συνεργασίας τους για λύσεις ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας στον κλάδο των αερομεταφορών, γιόρτασαν στις 30 Ιανουαρίου, η Emirates SkyCargo, το τμήμα μεταφοράς φορτίου της Emirates και η DuPont Safety & Construction (DuPont), το επιχειρηματικό τμήμα της DowDuPont Specialty Products Division και o κατασκευαστής καλυμμάτων θερμικού φορτίου DuPont Tyvek®.

H Emirates SkyCargo

και η DuPont ξεκίνησαν τη συνεργασία τους πριν από μια δεκαετία, με την κυκλοφορία του «Emirates SkyCargo White Cover» – το πρώτο κάλυμμα παλετών που κατασκευάστηκε από Tyvek®, το οποίο έφερε την επανάσταση στην ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα, προστατεύοντας τα ευαίσθητα στις διάφορες θερμοκρασίες προϊόντα κατά την αερομεταφορά τους.

Το White Cover της Emirates SkyCargo αποτέλεσε μια οικονομικά αποδοτική λύση για τον τομέα της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας, αναφορικά με τη θερμική προστασία, τη διαπερατότητα των αερίων, την ευκολία στη χρήση και εγκατάσταση και την ανακύκλωσή του.

Το 2016, η Emirates SkyCargo παρουσίασε το «White Cover Advanced» για την προστασία των φορτίων, που είναι ευαίσθητα στις αλλαγές της θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά τους -ιδιαίτερα των φαρμακευτικών ειδών.

Ακολούθησε η κυκλοφορία του «White Cover Xtreme» τον Αύγουστο του 2017.

Όπως δήλωσε η Rose Lee, πρόεδρος της DuPont Safety & Construction, «εμείς στην DuPont, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συνεργασία μας με την Emirates. Εδώ και μία δεκαετία, είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι δημιουργίας καινοτόμων λύσεων, που μας καθιστούν ηγέτες στον κλάδο της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας».

Ο Dennis Lister, αντιπρόεδρος της Emirates στην Εμπορική Ανάπτυξη Φορτίου, επεσήμανε «η Emirates SkyCargo πραγματοποιεί πτήσεις σε ένα ευρύ δίκτυο περισσότερων από 150 προορισμών, σε έξι ηπείρους, μεταφέροντας διαφόρων ειδών φορτία. Σε κάθε πτήση, η μεταφορά ενός φορτίου υπόκειται σε διαφορετικές και πιθανώς ακραίες καιρικές συνθήκες από το σημείο προέλευσής τους μέχρι τον τελικό προορισμό.

Γι’ αυτό το λόγο, αναζητούμε διαρκώς καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις, για να διατηρήσουμε στο ακέραιο την ψυχρή εφοδιαστική μας αλυσίδα».

Προσέθεσε ότι, «η συνεργασία με την DuPont έχει αποδειχθεί πολύ γόνιμη και έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη της επαναστατικής σειράς των προϊόντων «White Cover».

Με την πάροδο των ετών, έχουμε βελτιώσει τη λειτουργικότητα του White Cover, κυκλοφορώντας αναβαθμισμένες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου και του πιο πρόσφατου White Cover Xtreme, παρέχοντας ένα εξαιρετικό πρώτο επίπεδο προστασίας του φορτίου».

The post 10 χρόνια συνεργασίας, στις λύσεις ψυχρής εφοδιαστικής για τις αερομεταφορές, από Emirates SkyCargo και DuPont appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα