Το ξέσπασμά της μητέρας της Νανάς Καραγιάννη για τον τραγικό θάνατο της!Δείτε τι έκαναv με τον λογαριασμό της στο Facebook!

Η μητέρα της Νανάς, Αρετή Καβαδία έγραψε το δικό της μήνυμα στα social media. Ευχαρίστησε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στη Νανά στις δύσκολες στιγμές της ενώ ξέσπασε κατά όλων αυτών που μίλησαν για εκείνη χωρίς να γνωρίζουν.

«Εμείς, η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και συγγενείς μας για τη στήριξη τους σ’ αυτήν την τραγική για εμάς κατάσταση. Σε εκείνους που γράφουν ανοησίες

στηριζόμενοι δε φαιδρές πληροφορίες θα τους ευχηθούμε να μην έχουν ποτέ αντίστοιχα θέματα στη ζωή τους», έγραψε.

Ο λογαριασμός της Νανάς στο Facebook!

Το Facebook εδώ και αρκετό καιρό έχει κάνει νέες ρυθμίσεις. Όπως η ρύθμιση για υπεύθυνο του λογαριασμού σε περίπτωση θανάτου και τους λογαριασμούς “εις μνήμην” στο Facebook..

Ο υπεύθυνος λογαριασμού σε περίπτωση θανάτου είναι ένα άτομο που επιλέγετε για να χειρίζεται το λογαριασμό σας αφού ο λογαριασμός μετατραπεί σε “εις μνήμην”. Μόλις ο λογαριασμός μετατραπεί σε “εις μνήμην”, ο υπεύθυνος του λογαριασμού θα μπορεί να κάνει τα εξής:
Να γράψει μια καρφιτσωμένη δημοσίευση για το προφίλ σας (π.χ. να κοινοποιήσει ένα τελευταίο μήνυμα για λογαριασμό σας ή να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κηδεία)
Να απαντάτε σε νέα αιτήματα φιλίας (π.χ. παλιών φίλων ή μελών της οικογένειας που δεν είχαν ακόμα λογαριασμό στο Facebook)
Να αλλάξει την εικόνα προφίλ και τη φωτογραφία εξωφύλλου
Στην περίπτωση της Νανά Καραγιάννη μετά τον θάνατο της, το προφίλ της στο Facebook έγινε έτσι:

via

Keywords
Τυχαία Θέματα