Πρόωρο μωρό επιβιώνει μετά από 80-ήμερη μάχη στο νοσοκομείο και αυτές οι φωτογραφίες μαρτυρούν το πέρασμα του από το θάνατο στη ζωή

Γεννήθηκε πρόωρα και ζύγιζε μόλις πάνω από ένα κιλό. Αυτό το πρόωρο μωρό ήταν ένας γενναίος μαχητής που πάλευε να επιβιώσει στη θερμοκοιτίδα για 80 ημέρες, και η θαρραλέα μάχη του για τη ζωή έχει καταγραφεί σε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες.

Όταν ο μικρός Walker γεννήθηκε στις 26 εβδομάδες, οι γονείς του ανησύχησαν. Αυτό το μικρό μωρό ζύγιζε λίγο περισσότερο από 1 κιλό! Ήταν τόσο εύθραυστο που οι γονείς του τον κράτησαν για πρώτη φορά πέντε ημέρες μετά τη γέννησή του και μπορούσαν να μείνουν μαζί του για μόλις 45 λεπτά κάθε μέρα.

Το μωρό της Erica και του Jared

Pruett δεν θεωρούνταν απλώς πρόωρο, αλλά ένα «μικροκαμωμένο πρόωρο», σύμφωνα με τις νοσοκόμες της μονάδας εντατικής θεραπείας νεογνών (ΜΕΝΝ) στο Ιατρικό Κέντρο Forsyth στο Winston Salem της Βόρειας Καρολίνας.

Ήταν τόσο μικρό που οι γιατροί περίμεναν ότι θα παραμείνει στη ΜΕΝΝ για 100 ημέρες. Αλλά ο μικρός Walker έκανε μια 80ήμερη προσπάθεια για επιβίωση, που θεωρήθηκε θαύμα. Και αυτό που έκανε αυτό το θαύμα ακόμα πιο όμορφο ήταν η Deneen Bryan, μια επαγγελματίας φωτογράφος, η οποία κατέγραψε την ιστορία του μικρού Walker βγάζοντάς τον φωτογραφίες κάθε μέρα από τη στιγμή της γέννησής του έως την ημέρα που πήγε στο σπίτι του.

O Walker Pruett γεννήθηκε πρόωρα, και το βάρος του ήταν λίγο περισσότερο από ένα κιλό.

Οι γονείς του είχαν τη δυνατότητα να τον κρατήσουν για πρώτη φορά μετά από 5 μέρες. Ο μικρός Walker εξακολουθεί να μην μπορεί να αναπνεύσει μόνος του.

Την 27η ημέρα, ο Walker φαίνεται να έχει πάρει κάποιο βάρος.

Την 54η ημέρα, ο Walker μπορεί να κοιμηθεί σε μια κανονική κούνια, αντί στη θερμοκοιτίδα.

Την 74η ημέρα, ο Walker ζύγιζε σχεδόν 2 κιλά!

Μετά τις κρίσιμες 80 ημέρες στο νοσοκομείο, ο Walker είναι πλέον ένα υγιές μωρό και ετοιμάζεται να πάει στο σπίτι του!

Η μαμά του Walker, η Erica, αγκαλιάζει τελικά το αξιολάτρευτο μωρό της στο σπίτι τους.

Η πρόωρη κόρη της Bryan πέθανε στους έξι μήνες στην Κλινική Μάγιο στη Μινεσότα το 1998. Ένας εθελοντής φωτογράφος τράβηξε δωρεάν τις φωτογραφίες της κόρης της από το νοσοκομείο. Από τότε, συνειδητοποίησε τη σημασία αυτών των επαγγελματικών φωτογραφιών για την οικογένειά της. Έτσι, ίδρυσε την Capturing Hopes Photography, μια μη κερδοσκοπική εθελοντική οργάνωση που παρέχει δωρεάν επαγγελματικές φωτογραφίες σε γονείς μωρών που βρίσκονται στην ΜΕΝΝ.

«Αυτές οι εικόνες είναι ένας τρόπος για να αναδειχθεί η ανθρωπιά της ΜΕΝΝ, πέρα από τους σωλήνες, τα καλώδια και τα μηχανήματα, και για να τονιστεί η ομορφιά των θαυμάτων που βρίσκονται εκεί σε καθημερινή βάση», είπε η Bryan στο WhatToExpect.com .

«Νιώθω σαν να έχω κάνει κάτι πραγματικά καλό για τον κόσμο.»

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα