Πέθανε η 91χρονη γυναικολόγος που ξεγέννησε στα 64 χρόνια πρακτική της περισσότερα από 10.000 μωρά

Αυτό που χαρακτηρίζει τους γιατρούς είναι το θάρρος, αφού την ικανότητά τους να θεραπεύουν άλλους ανθρώπους λίγοι την έχουν. Οι γιατροί που φέρνουν στον κόσμο κάθε μέρα μωρά, βλέπουν πόσο όμορφη είναι η ζωή όταν τοποθετούν ένα νεογέννητο στα χέρια της μητέρας του. Αυτή η καταπληκτική γιατρός είναι γνωστή για την προσφορά της, αφού βοήθησε πολλές γυναίκες να γεννήσουν τα μωρά τους χωρίς αμοιβή!

Στα 64 χρόνια της καριέρας της ως γυναικολόγος, έχει φέρει στον κόσμο περισσότερα από 10.000 μωρά!

Credits:

Credits: theviralIndia

Η Bhakti Yadav γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1926 στην Ujjain της Ινδίας και πήρε το πτυχίο της από το Mahatma Gandhi Memorial Medical College. Από τότε έγινε γνωστή για την αφοσίωσή της στο επάγγελμα!

Credits: maalaimalar.com

Ήταν γνωστή ως μία εξαιρετική γιατρός που πάντα προτιμούσε τη φυσιολογική γέννα από την καισαρική. Οι δράσεις της όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της είναι σίγουρα ένα μάθημα για πολλούς γιατρούς σήμερα.

Αυτή η γιατρός έχει λάβει διάφορα βραβεία και επαίνους.

Credits: mastylecare.org

Ήταν πολύ δραστήρια σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, ακόμη και όταν ήταν 91 ετών, έδινε ιατρικές συμβουλές και συνταγογραφήσεις στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη!

Δυστυχώς “έφυγε” στις 14 Αυγούστου του 2017. Η Ινδία έχασε μία πολύτιμη επιστήμονα!

Η Δρ. Yadav πίστευε ότι ένας γιατρός δεν είναι πετυχημένος όταν θεραπεύει έναν ασθενή, αλλά όταν αναπτύσσει μια επικοινωνία και ένα βαθύτερο δέσιμο μαζί του!

Credits: report4India.com

Όπως μια μητέρα που προστατεύει το παιδί της, έτσι και οι γιατροί σώζουν τις ζωές ανθρώπων. Η Δρ. Bhakti Yadav έδειχνε το καλό παράδειγμα σε γιατρούς σε όλο τον κόσμο, λέγοντας ότι η θεραπεία έρχεται αφ’ ότου καταλάβεις τον ασθενή και του φερθείς με αγάπη και συμπόνια!

Μακάρι όλοι οι γιατροί να είχαν τη δική της ευαισθησία και τη δική της θέληση να προσφέρουν!

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα