Πατέρας άφησε το μωρό του στη μπανιέρα με το καυτό νερό να τρέχει και βγήκε έξω να κάνει τσιγάρο

Ένα μωρό ηλικίας 10 μηνών από το Σίδνεϊ υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο 40% του σώματός του, αφού ένας άντρας το άφησε μόνο του στη μπανιέρα με το ζεστό νερό να τρέχει ενώ εκείνος βγήκε έξω για να καπνίσει ένα τσιγάρο.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος Atare Tepania χτύπησε το μωρό στο στόμα με ένα μπιμπερό, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου.

Ο 24χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του στο δικαστήριο του Penrith για την επίθεση που προκάλεσε σοβαρή σωματική βλάβη στο μωρό, τον Νοέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Tepania άφησε το μωρό σε μία μπανιέρα με το ζεστό νερό να τρέχει, ενώ εκείνος βγήκε από το σπίτι για να καπνίσει ένα τσιγάρο και να ελέγξει το κινητό του τηλέφωνο.

Το δέρμα του αγοριού ήταν ξεφλουδισμένο τη στιγμή που επέστρεψε.

Στη συνέχεια, ο Tepania άρπαξε το μωρό απ’ το ένα χέρι και το έριξε με δύναμη στο πάτωμα.

Το μωρό είχε πλαντάξει στο κλάμα κι εκείνος το πέταξε σε ένα κρεβάτι και έριξε κρύο νερό πάνω του πριν προσπαθήσει να το ταΐσει με το μπιμπερό.

«Ο κατηγορούμενος πίεσε επανειλημμένα το μπιμπερό με αρκετή δύναμη με αποτέλεσμα να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς στο εσωτερικό του στόματος του θύματος», αναφέρει το δικαστήριο.

«Μετά απ’ αυτό είδε αίμα να τρέχει από το στόμα του θύματος».

Το μωρό συνέχισε να κλαίει και ο Tepania το χτύπησε ξανά προκαλώντας τραυματισμούς στο πρόσωπο και το κεφάλι του.

Το βρέφος έσπασε επίσης τον αγκώνα του και παρέμεινε στο νοσοκομείο για 26 ημέρες.

Η αστυνομία βρήκε αργότερα ίχνη δέρματος στο πάτωμα του ντους και την πόρτα του μπάνιου και λεκέδες αίματος στο κρεβάτι, σε μια πετσέτα και στο χαλί.

Ο Tepania, του οποίου οι εξετάσεις έδειξαν πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών εκείνη τη μέρα, δήλωσε στους αξιωματικούς ότι ήταν «χάλια».

«Δεν ξέρω τι σκέφτηκα, δεν ξέρω… δεν σκέφτομαι σήμερα,» είπε ο κατηγορούμενος.

Ένας γιατρός είπε ότι τα εγκαύματα του παιδιού θα μπορούσαν να ήταν θανατηφόρα αλλά ευτυχώς το άτυχο μωρό κατάφερε, μέσα απ’ όλα όσα πέρασε, να επιβιώσει.

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα