Παιδί αργοπεθαίνει μετά από φρικτό τροχαίο μέχρι που το βάζουν δίπλα σε ένα σκύλο και το θαύμα συμβαίνει

Ακούμε συχνά ιστορίες με τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχουν τα ζώα με τους ανθρώπους, αλλά μερικές είναι τόσο ξεχωριστές που μας κόβουν την ανάσα. Μια απ’ αυτές τις ιστορίες είναι και η σχέση του 6χρονου Caleb και ενός golden retriever, του Colonel.

O Caleb είχε εμπλακεί σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, το οποίο τον άφησε με πολλά σπασμένα οστά και μια τραυματική βλάβη στον εγκέφαλό του. Οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν, είπαν ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά για το μικρό αγόρι. Οι γονείς του άρχισαν να χάνουν την

ελπίδα και ανησυχούσαν πως ο Caleb δεν θα τα καταφέρει…

Μια μέρα, οι γιατροί πρότειναν στους γονείς του Caleb να του πάρουν ένα ζώο θεραπείας. Τότε ήρθε ο Colonel, ένα σκυλί που έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στην ανάκαμψη του Caleb. Η σχέση αυτών των δύο ήταν τόσο ισχυρή που η οικογένειά του Caleb άρχισε να πιστεύει πως η ανάκαμψη του μικρού αγοριού ήταν δεδομένη.

Σχεδόν αμέσως, ο Caleb άρχισε να κινείται και η λειτουργία του εγκεφάλου του άρχισε να βελτιώνεται. Και παρά το σύντομο χρονικό διάστημα που είχαν περάσει μαζί, η σχέση του Caleb με το σκυλί, του έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν για να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Ο Colonel βοήθησε τον Caleb να βρει ξανά τη χαμένη του χαρά στη ζωή. Πριν το καταλάβουν οι γιατροί και οι γονείς του, ο Caleb έκανε τεράστια άλματα στην ανάκαμψή του, αποδεικνύοντας έτσι τη δύναμη των ζώων θεραπείας.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα