Οκτάχρονο αγόρι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ενώ προσπαθούσε να σώσει την αδερφή του από βιασμό

Ένα οκτάχρονο αγόρι από την Καλιφόρνια χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από τον φίλο της μητέρας του ενώ προσπαθούσε να προστατέψει τη μικρότερη αδερφή του από σεξουαλική κακοποίηση.

Ο 8χρονος Dante Daniels δέχθηκε χτυπήματα με σφυρί από το 23χρονο Deandre Chaney Jr, πρώην σύντροφο της μητέρας του, ενώ προσπαθούσε να τον σταματήσει από το να παρενοχλήσει σεξουαλικά την 7χρονη αδελφή του Danae.Ο δράστης χρησιμοποίησε σφυρί και μαχαίρι εναντίον του παιδιού όπως επίσης και εναντίον της 28χρονης μητέρας του, Elizabeth Salone.

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του, ο Dante δηλώθηκε εγκεφαλικά νεκρός και έξι μέρες αργότερα πέθανε.

Η γιαγιά του παιδιού λέει πως ο μικρός είναι ένας ήρωας και δεν πέθανε αφού η καρδιά του δωρίστηκε σε έναν 4χρονο στη Νότια Καλιφόρνια.

Η μητέρα και η αδελφή του διασώθηκαν αλλά η 28χρονη πιθανότατα δεν θα ανακτήσει ποτέ την όραση από το αριστερό της μάτι ενώ η 7χρονη θα χρειαστεί πάρα πολλή βοήθεια για να διαχειριστεί όσα συνέβησαν.

Όπως γράφει η εφημερίδα Independent, για να καλυφθούν οι ιατρικές δαπάνες ανοίχτηκε σελίδα GoFundMe και ήδη συγκεντρώθηκε μεγάλο μέρος του ποσού-στόχου.

Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας (για τη μητέρα και την αδερφή του Dante) και για ασέλγεια σε παιδί κάτω των 14 ετών.

Πηγή : tvxs.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα