Ο Στέλιος Χανταμπάκης μιλάει για τη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΙ!

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, είναι σεβαστό. Δεν έχω παρακολουθήσει την εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη, δεν ξέρω, ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει».

Στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” μίλησε ο Στέλιος Χανταμπάκης που αναφέρθηκε στη νέα του εκπομπή, Santo Stelio, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 23 Ιουλίου. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε και σε αυτούς που πιστεύουν ότι το νέο του πρότζεκτ μοιάζει με αυτό του Γιώργου

Μαυρίδη στον Alpha, “Στο δρόμο”.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, είναι σεβαστό. Δεν έχω παρακολουθήσει την εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη, δεν ξέρω, ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Αρχικά, ξεκινήσαμε τώρα, κοιτάμε το καλοκαίρι, τρέχουμε για το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Προς το παρόν, ναι, για το καλοκαίρι.

Πρώτος καλεσμένος θα είναι η Σάρα Εσκενάζυ και ένας ειδικός καλεσμένος κάθε φορά που θα μας αναλύει το θέμα, παιδιά που θα τραγουδάνε, έχουμε αρκετούς καλεσμένους. Έχω άγχος! Όταν έχω άγχος λειτουργεί δημιουργικά για μένα, αυτό. Όταν δεν έχω άγχος, χάνω λίγο τη μπάλα, νομίζω ότι πάνε καλά. Όταν έχω άγχος, κάνω πιο ωραία πράγματα», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα