Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτει για πρώτη φορά αν ήταν στημένος ο έρωτας με την Sabriye!

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Βάλια Ζαμπάρα παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο personal trainer μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Instagram, αλλά και στον “έρωτα” του με την Sabriye.

Αρχικά ανέφερε πως δεν ασχολείται πολύ με το εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Είναι θετικό να ανεβαίνουν οι followers, αλλά δεν ασχολούμαι και τόσο. Όλοι μου λένε ότι πρέπει να ασχοληθώ περισσότερο γιατί είναι μέρος της δουλειάς κι αυτό.”, ενώ συνέχισε λέγοντας πως τα μηνύματα που δέχεται είναι πολλά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απαντήσει σε όλους: “Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους, γιατί είναι αδύνατον. Θέλω πολύ, αλλά σκέψου ότι είναι τόσα πολλά που δεν προλαβαίνω καν να τα δω γιατί σβήνονται αυτόματα. Μπήκα στο παιχνίδι με 300 followers και βγήκα με χιλιάδες”.

Ο Βασάλος, μιλώντας για το Instagram ανέφερε πως τον ακολουθούν χιλιάδες Τούρκοι, εξαιτίας της Sabriye: “Βοήθησε σε αυτό και η Sabriye. Με ακολουθούν πολλοί Τούρκοι. Σκέψου ότι υπάρχει και σελίδα με φωτογραφίες δικές μας που έχει 7.000 followers”.

Τέλος, αποκάλυψε για πρώτη φορά αν ο έρωτας του με την Sabriye ήταν στημένος: “Όχι, ήταν αυθόρμητο. Δεν είδες τις δηλώσεις που έκανε; Που έλεγε ότι με ερωτεύτηκε κ.λπ.; Μου είπε και ο Σάκης ότι την είχε πετύχει έξω και ρωτούσε για μένα, πότε θα βγω από το παιχνίδι και διάφορα τέτοια”.

Πηγή: peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα