Ο διεστραμμένος ιδιοκτήτης του μαχαίρωσε αυτό το κουτάβι 19 φορές. Η μεταμόρφωση του όταν οι διασώστες του έδειξαν αγάπη, δεν περιγράφεται.

Το 10χρονο κανίς, η Frannie, αιμορραγούσε έξω από μια εκκλησία όταν μαχαιρώθηκε βάναυσα 19 φορές από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της.

Ένας αστυνομικός βρήκε τη Frannie καθώς κατευθυνόταν στην εκκλησία για ένα άλλο περιστατικό. Όταν βρήκε το σκυλί να αιμορραγεί μέχρι θανάτου, αμέσως κάλεσε την τοπική ομάδα διάσωσης ζώων της Missouri.

Το μικρόσωμο αυτό σκυλί ευτυχώς έλαβε γρήγορα τη φροντίδα που χρειαζόταν. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι μαχαιρώθηκε δεκαεννέα φορές, στο λαιμό, την πλάτη, και το στήθος. Η Frannie δεν έπασχε μόνο από φυσικό πόνο και σοβαρή απώλεια αίματος, ήταν

επίσης σε κατάσταση σοκ.

Οι κτηνίατροι από την οργάνωση διάσωσης έβαλαν γρήγορα επιδέσμους στην Frannie, και της έδωσαν αντιβιοτικά και παυσίπονα. Δεν ήταν σίγουροι ότι η Frannie θα τα κατάφερνε, αλλά την αποφασιστικότητά της την κράτησε ζωντανή.

Ο αστυνομικός που βρήκε την Frannie ενθουσιάστηκε όταν έμαθε για τη θεαματική ανάκαμψή της και αποφάσισε να υιοθετήσει το γλυκό αυτό σκυλί. Μόλις η Frannie ανακτήσει τις δυνάμεις της, η οικογένεια θα υιοθετήσει επίσημα την Frannie και θα την καλωσορίσει στο ζεστό τους σπιτικό. Μια διάσωση που είχε συγκινητικό τέλος!

διαφορετικό

Keywords
Τυχαία Θέματα