Μαμά αρχίζει να βιντεοσκοπεί τα κοριτσάκια της που χορεύουν αλλά μην πάρετε τα μάτια σας από το άλογο στα αριστερά

Ο χορός είναι πάντα διασκεδαστικός όταν είμαστε με τους αγαπημένους μας, γι’ αυτό οι παρακάτω μικρές κυρίες άρχισαν να χορεύουν μαζί με το άλογό τους!

Το άλογο ήταν δεμένο, όμως όταν οι αδελφές άρχισαν να χορεύουν με τη μουσική που έβαλε η μητέρα τους, άρχισε να χορεύει κι εκείνο!

Ευτυχώς, η μητέρα κατέγραψε στην κάμερα τη συγκλονιστική στιγμή και τη μοιράστηκε στο ίντερνετ για να τη δει κι ο κόσμος.

Το βίντεο του αλόγου είναι τόσο ξεκαρδιστικό, που έχει προβληθεί σχεδόν 900.000 φορές. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το άλογο αγαπά πραγματικά το χορό.

Tο απίστευτο αυτό ζώο αρχίζει να χορεύει μαζί με τα κορίτσια στο τραγούδι του Silento “Watch Me (Whip / Nae Nae)”. Οι αδερφές άρχισαν να γελούν όταν είδαν ότι το άλογο χοροπηδάει δίπλα τους!

Σύμφωνα με το περιοδικό Equine Wellness Magazine, τα άλογα αγαπούν τη μουσική που έχει σύντομες μελωδίες και ισχυρά ρυθμικά μοτίβα! Το περιοδικό εξηγεί ότι δεν έχει σημασία τόσο το ακριβές στυλ της μουσικής όσο η συχνότητα και η ένταση.

Μια απαλή μελωδία μπορεί να βοηθήσει το άλογο να χαλαρώσει. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το άλογο αγαπά να χορεύει το “Nae Nae” μαζί με τα κορίτσια!

Το άλογο πηγαίνει μπρος πίσω και ανασηκώνει και λυγίζει τα πόδια του, προσπαθώντας να μιμηθεί τα κορίτσια. Αυτό το άλογο είναι σαφώς πολύ έξυπνο και η μουσική ζει στην ψυχή του.

Δείτε τις απίστευτες χορευτικές του φιγούρες στο παρακάτω βίντεο!

πηγη:.diaforetiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα