Λουκάς Φουρλάς: Το συγκινητικό μήνυμα και η επιστροφή του στην TV μετά το χαμό της κορούλας του

Το βράδυ του Σαββάτου, 19 Αυγούστου, έφυγε από τη ζωή, η 4χρονη κόρη του δημοσιογράφου Λουκά Φουρλά και της ηθοποιού, Ηλέκτρας Φωτιάδου, έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες.
Ο χαμός της μικρής Άρτεμις βύθισε στο πένθος την οικογένεια του ζευγαριού. Η κηδεία της μικρής Άρτεμιςπραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 22 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Αγλαντζιά.

Παράκληση της οικογένειας προς όσους παρίσταντο στην κηδεία

ήταν να μην φορέσουν μαύρα ρούχα, με την επισήμανση πως η κόρη τους λάτρευε το ροζ. Έτσι οικογένεια, συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν το μικρό κοριτσάκι που παρά τη γενναία μάχη που έδωσε με το καρκίνο επί ενάμιση χρόνο δεν κατάφερε να βγει νικήτρια και έφυγε από τη ζωή τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Οι γονείς της όλο αυτό τον καιρό στάθηκαν με τεράστια δύναμη και αξιοπρέπεια στο πρόβλημα υγείας του παιδιού τους και έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να την βοηθήσουν να νικήσει σε μια άνιση μάχη.

Μετά και τις δύσκολες μέρες που πέρασε, ο Λουκάς Φουρλάς πρόκειται να επιστρέψει στα καθήκοντά του κι έτσι ο παρουσιαστής έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter γράφοντας:

Έτσι την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να βρεθεί ξανά στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega One.

Δεν θα μπορούσα χωρίς την δικιά σας δύναμη και αγάπη που μας χαρισατε απλόχερα και θα κρατώ για παντα βαθιά στην ψυχή και την καρδιά μου. https://t.co/0rgMIa6hMb

— Loucas Fourlas (@loucas_fourlas) September 1, 2017

via newsit.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα