Κρήτη: Η κούκλα νύφη χόρεψε πάνω σε τραπέζι μπροστά στον Γιώργο Τσαλίκη – Οι εικόνες του γάμου – Βίντεο

Ο γάμος του Γιώργου Ασαργιωτάκη με την εκλεχτή της καρδιάς του Μαριλύ Σωτηράκη έγινε το περασμένο Σάββατο και ακολούθησε το γλέντι.
Ένας γάμος που τα είχε όλα και πώς να μην τα είχε άλλωστε μιας και το ευτυχισμένο ζευγάρι τα είχε οργανώσει όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια! Ο Γιώργος με την Μαριλύ ζούσαν σε πελάγη ευτυχίας, ξεσήκωναν τους καλεσμένους τους σε όλη τη διάρκεια της νύχτας! Ο Γιώργος Τσαλίκης ήρθε αποκλειστικά και τραγούδησε για το ζευγάρι κάνοντας ένα κεφάτο πρόγραμμα που θα το θυμούνται για πολύ ακόμη όσοι ήταν εκεί στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, ενώ τα social

media «πήραν φωτιά» από φωτογραφίες και χαμόγελα των καλεσμένων του ζευγαριού!
Ο Γιώργος Ασαργιωτάκης είναι ο ιδιοκτήτης της Cretan Art Productions που χρόνια τώρα οργανώνει τις καλύτερες εκδηλώσεις αλλά και event στο νησί, οπότε ήταν μονόδρομος η επιτυχία της δικιάς του εκδήλωσης! Η Χριστιάνα Σκούρα (Miss Aλαβανία και αναπληρωματική Miss Κρήτη) βρισκόταν στην είσοδο του κέντρου και έπαιρνε δηλώσεις και ευχές από τους καλεσμένους του ζευγαριού, ενώ εστεμμένες Miss Κρήτη στόλισαν την βραδιά με τις παρουσίες τους άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι οικογενειακή παράδοση τα Κρητικά Καλλιστεία για τον Γιώργο Ασαργιωτάκη έναν θεσμό που παρέλαβε από τον πατέρα του και εξέλιξε με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα