Κουρουμπλής για τις περιοχές με πετρελαιοκηλίδα: «Γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος;»

Σε προσπάθεια να καθησυχάσει λουόμενους και κατοίκους του παραλιακού μετώπου προέβη σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Συγκεκριμένα, όταν δέχθηκε ερώτηση στη συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ για το αν ο κόσμος θα πρέπει το επόμενο διάστημα και τον ένα μήνα, που όπως είπε θα χρειαστεί για την απορρύπανση, να μην κάνει μπάνιο ή να μην ψαρεύει στις περιοχές που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα, παρουσιάστηκε καθησυχαστικός.

«Γιατί

να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής και πρόσθεσε: «Αν πάτε τώρα στη Σαλαμίνα, δεν έχετε δει…». Στη συνέχεια δέχθηκε ανάλογη ερώτηση και για τις ακτές του Αλίμου, του Παλαιού Φαλήρου και της Γλυφάδας και υποστήριξε: «Σε ένα μήνα από τώρα, ήδη εδώ και δύο-τρεις μέρες έχουμε ζητήσει από το Ινστιτούτο θαλάσσιου περιβάλλοντος να ξεκινήσει τις μετρήσεις γιατί τα έχουμε προβλέψει όλα. Στο τέλος του μήνα θα δούμε τι αποτέλεσμα θα έχουμε και τότε θα με φωνάξετε και θα μου πείτε κ. Κουρουμπλή αυτά είναι τα στοιχεία».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

[enikos]

Keywords
Τυχαία Θέματα