Η Παπαδοπούλου «καίει» τον Χανταμπάκη: Δεν της τηλεφώνησε για να της ζητήσει συγγνώμη, αλλά…

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι τηλεφώνησε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, που ήταν συμπαίκτες στο survivor για να της ζητήσει συγγνώμη.

Ο Στέλιος είχε πει: «Και θα ζητάω μέχρι να μου πει ότι είναι καλά με μένα, όχι για τις κάμερες. Και ζήτησα συγγνώμη από πολύ πριν… Βγήκα κιόλας και για αυτό το λόγο. Και ζήτησα συγγνώμη και στον αδελφό της Ειρήνης και σε αυτή

όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο πολύ πρόσφατα, τη ρώτησα αν πιστεύει ότι της έκανα bullying, προσπάθησα να της δείξω ότι δεν έχω λόγο να μην είμαστε καλά. Φυσικά και είναι πειραγμένη!»!

Όμως η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε στο Πρωινό, που είναι καλεσμένη, πως όντως της τηλεφώνησε, όχι όμως για να ζητήσει συγγνώμη αλλά για να μάθει εάν το προφίλ της στο twitter ήταν αληθινό, η οποία απάντησε σε έναν χρήστη ότι δεν ισχύει ότι ο Ντάνος φώναζε τις κάμερες για να κάνει το σταυρό του και απάντησε ότι αυτό ήταν η αφορμή για να της τηλεφωνήσει: «Εγώ σας λέω με πήρε τηλέφωνο για αυτό…και εγώ ενοχλήθηκα γιατί λέω κάτσε με πήρε τηλέφωνο για να απολογηθώ γιατί απαντάω στο twitter μου…»!

Πηγή:gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα