Η απίστευτη μεταμόρφωση μιας σκυλίτσας που είχε ψώρα, μέσα από ένα υπέροχο βιντεάκι

Η Εβίτα βρέθηκε να κυκλοφορεί σε αυτή την κατάσταση. Οι εθελοντές του”Save a Greek Stray” ανέβασαν τη φωτογραφία της στο Facebook γράφοντας:

«Σήμερα υποδεχτήκαμε ένα ταλαιπωρημένο κορίτσι, που οι πρώτοι μήνες της ζωής της, της επιφύλασσαν μόνο πόνο. Το σώμα της είναι γεμάτο πληγές από το ξύσιμο και την ψώρα, ενώ η ουρά της δεν σταμάτα να κουνάει μόλις βλέπει άνθρωπο. Με πολλή αγάπη, αλλά κυρίως με σεβασμό στον αγώνα που έχει δώσει να επιβιώσει, την καλωσορίζουμε στην οικογένεια

μας.»

Η Εβίτα ήταν μόλις ενός έτους, υπέφερε ήδη από προχωρημένη ψώρα, λεϊσμανίαση (καλαζάρ) και ερλιχίωση. Σώθηκε από εθελοντές τού Save a Greek Stray, ολοκλήρωσε την θεραπεία της και λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα νατη! Ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα.

Σήμερα είναι μια πανέμορφη, υγιέστατη και κοινωνικότατη σκυλίτσα. Λένε οι υπεύθυνοι του Καταφυγίου: «Είναι η χαρά και η ευτυχία προσωποποιημένες. Βρίσκεται στο καταφύγιο τού Save a Greek Stray και περιμένει υπομονετικά την παντοτινή της οικογένεια.»

“There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.”

– Albert Einstein

Αν πιστεύετε στα θαύματα, λένε οι εθελοντές, θεωρήστε την ανάρρωση της Εβίτας ως Χριστουγεννιάτικο θαύμα. Αν δεν πιστεύετε, τότε είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας. Ό,τι και να συμβαίνει σήμερα η Εβίτα είναι αγαπησιάρα, υγιής και ευτυχισμένη.

πηγη:lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα