Η Porsche κυκλοφορεί επίσημα υπερπολυτελές υβριδικό γιοτ αξίας 16 εκατομμύριων

ΗPorsche δοκιμάζεται στον σχεδιασμό σκαφών. Το Studio F.A. Porsche, το design house της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχει σχεδιάσει ένα υβριδικό σούπερ-γιοτ που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Yacht Show του Μονακό στις 27 Σεπτεμβρίου. Το σκάφος κατασκευάστηκε

από την Dynamiq, κατασκευαστή πολυτελών γιοτ, και ονομάζεται GTT 115.

Ας ρίξουμε μια προσεκτική ματιά:

Ιδού: Το GTT 115! Το σκάφος είναι βαμμένο με μεταλλικό χρώμα Rhodium Grey (Γκρι Ρόδον στα ελληνικά) και έχει μήκος 35 μέτρα (115 πόδια).

Dynamiq

Το σούπερ-γιοτ είναι υβριδικό και, όπως λέει η Dynamiq, προσφέρει αποδοτική κατανάλωση καυσίμου για 3.400 ναυτικά μίλια. Μπορεί να πραγματοποιήσει κρουαζιέρα με 21 κόμβους.

Dynamiq

Το σκάφος κοστίζει 13,9 εκατομμύρια ευρώ ή 16,7 εκατομμύρια δολάρια. Θα είναι αγορά καινοτομίας καθώς έχουν κατασκευαστεί μόνο 7 κομμάτια.

Dynamiq

Η απόδοση του εσωτερικού χώρου δείχνει ότι το σκάφος διαθέτει δάπεδα από σκληρό ξύλο και έπιπλα στο καφέ χρώμα της σοκολάτας.

Dynamiq

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Yacht Show του Μονακό για να το παρατηρήσουμε πιο καλά.

Dynamiq

«Το Dynamiq GTT 115, με το πνεύμα της υψηλής απόδοσης σπορ αυτοκινήτων στην ανοιχτή θάλασσα, έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων και τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και γιοτ», δήλωσε ο Roland Heiler, διευθύνων σύμβουλος του F.A. Studio Porsche.

Dynamiq

πηγη:[mononews] [businessinsider]

Keywords
Αναζητήσεις
to ybridiko giot porse
Τυχαία Θέματα